Ki az, aki Clint Eastwoodnál is nagyobb pisztolyos?

Ki az, aki Clint Eastwoodnál is nagyobb pisztolyos?

Az ESL állt elő az 5 legjobb pisztolyos játékos nevével.

A legjobb pisztoly játékosok, közös jellemzőjük, hogy egyébként a sztár szerepet is ők játsszák a csapatban, pedig a pisztolykörökben ezek a szerepek azért eléggé el tudnak mosódni, illetve eleve kevesebb jelentőségük van, hiszen itt a pozíciók közel sem járnak akkora előnyökkel, nem lehet lerotálni egy játékost, sokkal inkább a skill játszik szerepet, korlátozott a utility használat is. Megjelent az ESL-től egy érdekes adat az 5 legeffektívebb pisztolyosról, meg is nézzük, ki is elemezzük őket!

A pisztoly kör nemcsak különleges, fontos dolog is, habár redukálódott az ereje, mert emelték a loss-bonus-t az első kör után, amivel teljesen egyet tudunk érteni. Nem fair, hogy a játék egyik legrandomabb elemének legyen komoly kivetülése sok körön át. Nézzük a legjobbakat, amint mondtam, a legskillesebb játékosaik csapatukban, sztár játékos pozíciót is ők töltik be, nem véletlenül kerültek ide. Megnézzük a beállításaikat is.

Magisk: 800 / 1680x1050 stretched

rain:  801 /1280x800 stretched

Twistzz: 584 / 1280x960 stretched

device: 800 / 1024 bb

REZ: 1000 / 1280x960 stretched

Az első sorban az EDPI adatot láthatják, ami effective dpi-t jelent, a sensitivity és a DPI szorzata, az egér gyorsaságának jellemzője. Tehát, a 800-as érték az 400 DPI-n használt 2-es sensitivity-t jelent. Itt úgy gondolom nem látunk semmi különlegeset 1.46 és 2.5 közt mozognak a szenzik. Az 1.46 kifejezetten lassú kategóriába esik, a 2.5 pedig kicsit magas. A felbontások szintén hasonló példát mutatnak, az 1680x1050 egy különleges darab, amit viszonylag kevesen használnak, a 1280x960 pedig a legáltalánosabb a profi között, az 1024 bb pedig a régi idők divatja.

Ami viszont furcsa számomra, hogy s1mple nincs itt, sem pedig ZywOo, vagy NiKo. Első ránézésre arra gondoltam, hogy márpedig azért nincsenek, mert a csapatuk nem teljesít elég jól. A következő gondolatom az volt, de ez csak egy pisztolykör, nem jön ki a csapatok igazi taktikai teljesítménye annyira. Majd ha jobban megnézzük, helyet foglal itt rain, NiKo csapattársa, valamint REZ, aki az NiP-ből verekedte magát fel a listára.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!