Ex-NiP játékos is szívesen kisegítené az MIBR csapatát, ha engednék a szabályok

Ex-NiP játékos is szívesen kisegítené az MIBR csapatát, ha engednék a szabályok

Az is benne van a pakliban, hogy teljes egészében kihagyják a Majort.

Tavaly nem működött a Stewie2K és tarik-féle felállás, le kellett cserélniük felps-et is, most pedig úgy tűnik, hogy mindent bukhat az MIBR. Katasztrofális a csapat és a brazil szurkolók helyzete, hiszen coldzera távozása eléggé keresztül húzhatja a csapat Major terveit.

A csapat talán legerősebb játékosa, coldzera el fog menni, ez már kész tény, abban viszont még nem lehetünk biztosak, hogy mikor. A legvalószínűbb, hogy a Majorön már nem erősíti majd a csapatot, így FalleN-ék jelenleg is az edzőjükkel, zews-szal gyakorolnak.  Tegnap is vele játszottak egy FPL meccset, ami utólag nem igazán tetszett az ellenfél egyik játékosának és neki is esett a brazil játékosoknak Twitteren.

Hamar kibékültek a felek, az pedig sokkal érdekesebb, hogy az MIBR vajon miért játszik zews-szal? A StarLadder Major szabálykönyve egyértelműen kimondja, hogy egy játékos kiesése nem számít olyan vészhelyzetnek, aminek esetén engedélyezett például az edző, vagy más cserejátékos beugrása. A StarLadder ugyanakkor pár napja frissített már egyet a szabályokon, akkor engedélyezték a jumpthrow script használatát, most pedig elég szorult helyzetben van a brazil csapat, lehet, hogy újra enyhülnek majd a szabályok. 

Az MIBR hiánya a Major szervezőinek sem lenne jó, hiszen a brazil szurkolók mindenhová követik csapatukat, FalleN-ék nélkül pedig jócskán nem lenne ugyanaz a berlini Major. Nem zews azonban az egyetlen lehetősége az MIBR-nak, hiszen ha enyhülnek majd a szabályok, akkor cserejátékossal is játszhatnak majd. A frissen a GamerLegion-be igazolt dennis már fel is ajánlotta szolgálatait, ami ha nem is tűnik rossz ötlenek, valószínűleg jobban tudná segíteni FalleN-éket, mint az edzőjük

Nehéz kérdés, hiszen a szabály az szabály, ugyanakkor ha valami akkor ez megérhet egy módosítást. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul majd a sztori az elkövetkező napokban, nagy érvágás lenne ha az MIBR kénytelen lenne kihagyni az év egyik legfontosabb versenyét, még akkor is, ha éppen borzasztóan rossz formában vannak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!