Az Overwatch demók 90%-ában csalók vannak! - Legalábbis The WarOwl számai szerint

Az Overwatch demók 90%-ában csalók vannak! - Legalábbis The WarOwl számai szerint

Törnek a perifériák, rengeteg a csaló az Overwatch demókban.

Az elmúlt pár hét alatt én is jóval több csalóval futottam össze, mint általában. Az ilyen esetek elszenvedője általában a billentyűzetem, pedig ahogy The WarOwl is megfogalmazta a legújabb videójában, "Ne foglalkozz a csalókkal játék közben, használd a jelentés gombot és meccs után nézd vissza a demót."

Az egyik legnépszerűbb CS:GO videós 50 Overwatch demót nézett meg egymás után, mindezt a "tudomány kedvéért", hogy kiderüljön pontosan melyik pálya, melyik fegyver vagy egyáltalán melyik játékmód a legnépszerűbb a csalók között. A 10 perce összevágott jelenetek WarOwl hamisítatlan stílusával azért viccesek, ugyanakkor elég elszomorítóak is. 50 demóból 45-re tudta azt mondani, hogy a benne szereplő illető 100%-osan csal, vagyis a meccsek egy ilyen kicsi halmazára alapozva, az Overwatch rendszerbe kerülő játékosok 90%-a valóban csaló.

A csalók által leginkább kedvelt pályája egyértelműn Dust2 volt. A "győztes", a fegyverek között pedig a mesterlövész puskák számítanak népszerűnek a csalók kezében, tehát a Scout, az AWP és a magozók. Arra viszont talán már kevesebben tippeltek volna, hogy az MM mellett, a Wingman is borzasztóan szenved a csalóktól, ráadásul rengeteg alkalommal csaló vs csaló Wingman meccseket láthatunk az Overwatch-ban.

És itt szembe is kerülünk a kérdéssel, hogy vajon jó lenne-e az a rendszer amiben a csaló játékosok csakis olyan szervereken tudnának játszani, ahol mindenki más is csaló? A VAC működik, a számokat nem lehet meghazudtolni, de még így is rengeteg csaló szaladgál a Valve szerverein "köszönhetően" a játék népszerűségének és nem utolsó sorban ingyenességének. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, írjátok meg, hogy ti átlagosan mennyi csalóval szoktatok találkozni és, hogy szerintetek mi lenne a megfelelő ellenlépés velük szemben?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!