Nem túl pénztárcabarát deckek: ha úsztok a dusttengerben!

Nem túl pénztárcabarát deckek: ha úsztok a dusttengerben!

Négy decket mutatunk, amik drágák ugyan, de van bennük potenciál!

Négy különleges decket gyűjtöttünk össze, amelyek mindegyike 50 % feletti winrate-tel rendelkezik Rank 10 és Legend között. A legfontosabb feltétel, aminek mindegyik pakli megfelel, hogy legalább 13000 dustba kerül legyártani hozzájuk a kártyákat. Nem olcsók az biztos, de ha valaki szeretne gourmet falatokat próbálgatni Standard formátumban, az ne keressen tovább!

Pogo Rogue 

Deck kód: AAECAaIHCLIC7QWQB6CAA5KXA72ZA9qdA5+3Awu0AZwC7QLNA70EmwWm8ALX+gLg+gK0kQOPlwMA 

Erősen Tier 4 deck a Pogo Rogue, ami főleg a Legenden belül ér el értékelhető eredményeket. A SN1P-SN4P miatt tulajdonképpen "csak" 11920 varázsporba kerül, de így is nagyon-nagyon drága ahhoz, hogy egyáltalán próbálkozzunk vele. Egyszerűen a Rogue nem éri meg azt, hogy foglalkozzunk vele, mert annyival több olyan Class van, ami sokkal jobb számokat képes felmutatni. A Pogo-Hopper rajongói valami hasonlóval egyébként próbálkozhatnak, de a Jepetto és a Bloodmage Thalnos bőven elhagyható.

Összesített győzelmi arány: 50,8 %

Murloc Shaman

Deck kód: AAECAaoICqQD+Qyn7gKb8ALv9wKh+ALq+gKggAOGnQOftwMKxQPbA6cIrZEDipQDjJQDtZgD05gDxpkDx50DAA==

Murlocnak indul, de Control lesz belőle. Egy különös fúzióval próbálkoznak a ladderen, ami a korai agresszióval elkaphatja a rosszul húzó Control és Midrange deckeket, de akkor sincs baj, ha a Murlocok csak később jönnek, mivel a Storm Bringer segítségével értékes Legendaryket varázsolhatunk belőlük. A valódi Aggro Overload Murloc jobbnak tűnik és nem mellesleg sokkal olcsóbb is. 

Összesített győzelmi arány: 52,5 %

Deathrattle Hunter

Deck kód: AAECAR8KhwSa7gKA8wKggAOnggObhQPxlgPWmQPanQOftwMKngG1A8cDmPAC7/UC8PUCtPYCufgC8pYDtpwDAA==

A Necromechanic megkapta a Rise of the Mechs érkezésével a neki kijáró buffot, de a Bomb, a Secret és a Midrange verziók is túl jók ahhoz, hogy komolyan kéne venni a DR Huntert. Pedig van benne potenciál, mivel a Mechek és a Secretek együtt képesek megállítani a legtöbb ellenfelet, de túlságosan is greedy, hogy valóban versenyezni tudjon a többi meta paklival.

Összesített győzelmi arány: 51,0 %

Dragon Mage

Deck kód: AAECAf0EDMUE8gX7Bsz0Au72Asb4AqCAA9uJA72ZA5aaA4qeA5+3AwmKAd4F4QeNCM7vArfxAsP4AuiJA4OWAwA= 

Egyértelműen a legjobb deck a listán a Dragon Mage, amit akár még Brightwinggel is ki lehet egészíteni, ha kevesellnénk a legyártásához szükséges közel 20000 dustot. A Conjurer's Calling mellé ott vannak a Giantek, az Astromancerek, vagy akár a Rabble Bouncer is. Ha sikerül túlélni az első néhány kört, akkor bőven van esélyünk a meta legnépszerűbb típusai ellen is, sőt a Warriorokat kifejezetten keresni kell ezzel a paklival.

Összesített győzelmi arány: 53,6 %

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!