Melyik a leghatékonyabb pisztoly setup? Gabesson válaszol

Melyik a leghatékonyabb pisztoly setup? Gabesson válaszol

Gabesson bemutatja a legnépszerűbb pisztoly setupokat

Tegnap foglalkoztunk a legjobb pisztoly játékosokkal, most pedig megnézzük, hogy CT-ben milyen taktikákat szoktak választani, és ehhez miket vásárolnak.

Aranyérmesünk, habár nem tudom mi alapján előzte meg a második helyet, nem más, mint négy armor, egy smoke és egy defuser. Alapvédelmekhez kitűnően működik, erőssége, hogy a pisztolyok tár kapacitása és tűzereje is elég gyenge, valamint az armor penetrationjük is (kivéve p250, deagle), és egy kittel 5 mp alatt felszedjük a bombát, ez nagyon sokszor elég tud lenni, hogy ellenfelünk ne tudja megakadályozni még akkor sem, ha teljesen tudatában van annak mi történik. A bombára általában több pozícióról is rá lehet szedni, és ha az ember nem fejeli ki a szedő CT játékost, akkor igazán nehéz feladat likvidálni. Sokszor látjuk, hogy késsel mennek rá a bombát hatástalanító játékosra, és meg sem merik kockáztatni, hogy a pisztollyal esetlegesen bohóckodjanak.

Ezüstöt kapta a két flash és defuser a négy kevlár mellé. Egyébként a defusert többféleképpen is ki lehet használni az első körben. A pisztolyok sajátosságait leírtam az előbb, szóval, ha egy társunk elé beállunk miközben defuseol egy 2v1 szituban, simán jó lehet. Ennél nagyobb előnye, hogy amikor visszafoglalnánk, akkor egyszerűen van plusz öt másodpercünk, és ez óriási dolog tud lenni, akár plusz egy irányból tudunk érkezni, többet tudunk kommunikálni, ezáltal tökéletesebben tudjuk végrehajtani a folyamatot.

Bronzérmes lett az 5 armor. Ezt általában stackekhez szokták használni, a pisztolykörökben sokszor vállal kockázatot mindkét oldal, mivel gyenge fegyverek és a utility is abszolút korlátolt, így a CS:GO taktikai része ebben a körben kevésbé van jelen, mint a fegyveresekben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!