Hirdetés

Xboxosoknak dedikált, 1 millió dolláros Fortnite verseny híre tűnt fel az Xbox Store-ban

Heldeus | 19/07/12 11:40
Cikk mentése

Fortnite - A pontos részletek még nem ismertek, ám úgy néz ki, hogy az Epic Games lassan valóra váltja a platform exkluzív versenyeket.

Hirdetés

A Fortnite World Cup selejtezőinek végével sem kell aggódnia a játékosoknak azért, hogy versenyek nélkül maradnak. Az Epic Games a holnapi napon útjára indítja első Trio tournamenjét, nemrég pedig az Xbox Store-ban is feltűnt egy 1 millió dolláros verseny híre. A Trio tournamentről a világbajnoksághoz hasonlóan készítünk egy összefoglalót a magyarok eredményeivel, szóval ha te a csapatoddal bejutsz a vasárnapi döntőbe, írd meg nekünk.

A Trio kupán túl a közösséget most egy újabb verseny lehetősége csigázta fel, az Xbox Store-ban megjelent egy hír, miszerint érkezik az 1 millió dollár összdíjazású Fortnite Xbox Cup.

Anyone know what this is? from r/FortniteCompetitive

Júniusban egy kompetitív AMA keretein belül egy játékos rákérdezett, hogy van-e esély arra, hogy csináljak elszeparált Arena módot a konzol játékosoknak. Az Epic-es kolléga azt felelte, hogy Arena módot nem, de platform exkluzív versenyeket terveznek a jövőben.

Card

Aki nem tudná, hogy miért annyira fontos téma ez, annak egy gyorstalpaló. A konzol és PC játékosok között egy állandó háború zajlik, ugyanis a konzol játékosoknak van egy elég erős Aim Assistja, sokan pedig igazságtalannak tartják ezt az előnyt, ugyanakkor az egérrel és billentyűzettel játszók finomabb vagy gyorsabb mozgásokat tudnak végrehajtani. Eddig a Fortnite minden versenye crossplatformos volt, ami azt jelenti, hogy a konzolos, telefonos és PC-s játékosok vegyesen indulhattak.

Túl sokat egyelőre nem tudni az Xboxos versenyről, még időpont sincsen, továbbá arról sincs információ, hogy csak kontrolleresek vehetnék részt rajta, vagy Xboxon egerezők is indulhatnak. Viszont könnyen elképzelhető, hogy nem ez lesz az egyetlen megmérettetés, az Epic Games párhuzamosan indíthat akár PS, mobil és PC exkluzív versenyt is. Reméljük, hogy hamarosan érkezik egy bejelentés ehhez köthetően.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Davee 3 hónapja
    Nincs Xbox-om a Ps bundle ből is csak az egyiket szereztem meg a tanár urat
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?