Fullánkveszély: mire lehet jó a három új lap?

Fullánkveszély: mire lehet jó a három új lap?

Támadnak a méhek, de nem csak ellenségre, hanem a szövetséges lényekre is!

Újabb három lapot leplezett le a Blizzard, amik augusztus 6-án érkeznek a Saviors of Uldum kiegészítővel. A közösség azonnal elkezdte gyártani az őrült kombókat hozzájuk, amikkel "garantált" a Legend #1!

Raid the Sky Temple

Bemutatták a Mage új Questjét is, aminek teljesítése nem okozhat problémát egy mágusnak sem. A jutalom egy Hagatha the Witch 2.0, csak nem kell hozzá lény, azonban két manát el kell lőni érte minden körben. Ha lesz olyan Mage, ami kellően lassú, akkor ez a Quest elképesztően hasznos lehet majd. Abba meg inkább ne is gondoljunk bele, hogy a mostani Cyclone / Giant Mage-ek mennyire szaladhatnak majd meg a Saviors of Uldum érkezése után, mivel lesz egy olyan kártya a kezükben, ami az elhúzódó mérkőzéseken is képes "végtelen értéket" generálni. Minden körben csak meg kell nyomni az Ascendant Scrollt, mint Deathstlaker Rexxar Build-a-Beastjét,  ezután nincs más dolgunk, mint reménykedni, hogy a játék kegyes és nem csak használhatatlan lapokkal jutalmaz meg minket.

Weaponized Wasp

Ne tévesszen meg senkit a 3 manás költség, a gyakorlatban ez egy négy mana 3/3 lesz, ami hármat lő akár arcra is. A Sludge Slurper miatt már van olyan lap, ami Lackeyt ad a kezünkbe, de simán benne van, hogy még hasonló lapot kap majd Thrall. Kicsit hasonlít a Medivh's Valetre, bár annál valószínű gyengébb lesz élesben. Arénában és ladderen is számolhatunk majd vele, nem véletlen, hogy HearthstoneTopDecksen a maximális 5 pontból jelenleg 4,8 ponton áll a játékosok véleménye alapján.

BEEEES!!!

Elérkeztünk az utolsó tegnap bemutatott kártyához, ami minden Twitches kedvence lehet majd. A copypasta rajongók már készíthetik is a Ctrl + c, Ctrl + v kombót és mehet a spam:

A méhecskék bármilyen miniont megtámadnak, legyen az egy ellenséges fenyegetés, vagy egy saját áldozat. A Gurubashi Berserker tökéletes célpontja lehet a Druid új varázslatának, de egy kis ügyeskedéssel a Bittertide Hydrával is meccset nyerhetünk.

Mivel Nicolas Cage kedvenc állatkái először a boardra kerülnek és onnan támadnak a célpontra, egy Dire Wolf Alpha, vagy egy Knife Juggler is besegíthet abban, hogy még nagyobb pusztítást végezzen a raj.

Laphúzásban is besegíthetnek a fullánkos állatkát, mivel a Cult Masterrel és a saját Acolyte of Painünkkel is jó kapcsolatot ápolnak. Ha túlélik a támadást a zümik, akkor a Soul of the Foresttel azonnal odaragaszthatjuk őket az asztalra, ezzel további fenyegetéseket állíthatunk az ellenfél elé.

 

Ti milyen kombó lehetőségeket láttok az új lapokban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!