"Csak poénból posztoltam a képe alá" - NiKo szerint nem a FaZe felé tart coldzera

Rövid interjúban reagált NiKo az elmúlt napok pletykáira.

Coldzera kikerült az MIBR kezdőjéből, hiába ajánlotta fel, hogy az elkövetkező néhány versenyen még segíti a csapatot, a többiek ezt visszautasították. A brazil sztárjátékos jövőjéről nincsenek pontos hírek, legtöbben azonban rögtön a FaZe csapatában képzelték el coldzera-t. A BLAST Pro Series Los Angles-i állomásán már a legjobb 4 között van a FaZe, de NiKo-nak volt ideje röviden reagálni a coldzera-t érintő pletykákra és a csapat eddig Los Angeles-i meccseire is.

A pletykák szerint coldzera akár a FaZe-ben is kiköthet, ami azért is érdekes mert van közös múltatok, korábban is akartatok már egy csapatban játszani. Mit gondolsz erről?

"Igazából csak poénból kommenteltem az egyik Instagram képe alá, mert éppen együtt szórakoztunk YNk születésnapján, az emberek pedig azonnal megőrültek. Nincs semmi egyéb a háttérben, NEO-val készülünk a Majorre, az az elsődleges célunk most, aztán majd kiderül hogyan sikerül."

Rain egy kölni interjújában azt mondta, hogy hiba volt elküldeni karrigan-t. Hogyan hat ez most NEO-ra?

"Igaz, hogy nincsenek olyan eredményeink, mint amilyeneket szeretnénk, de Finnel sem voltunk mindig erősek. Nem igazán tudunk most mihez kezdeni, szomorú, hogy nem vagyunk túl erősek jelenleg, de próbálunk rájönni a titok nyitjára. Nem hiszem, hogy megbánás lenne bennünk. Tudtuk mit veszíthetünk, ha elküldjük karrigan-t, és meg is hoztuk a döntésünk.

Ha már az eredményekről beszélünk, az NRG elleni mérkőzést győztesként zártátok le. Miben tudtatok fejlődni az ESL One: Köln óta?

"Nem hiszem, hogy már beszélhetünk fejlődésről. Ez csak egyetlen Bo1 volt, amit megnyertünk. Persze valamennyivel jobban játszottunk, de még így is sok antieco ellen veszítünk kört. A Bo1-es győzelmek miatt magabiztosan vághatunk neki a Bo3-as meccseknek, és több esélyünk van itt győzni mint máshol. Ide mondhatni felszabadultan érkeztünk, Köln viszont elég nagy érvvágás volt mindenkinek. Korai még fejlődésről beszélnünk, egyelőre csak megyünk meccsről meccsre, aztán meglátjuk."

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!