Coldzera hivatalosan sincs már az MIBR kezdőjében! - Zews-szal játszik az MIBR

Négy év után hagyja el a többieket coldzera.

Váratlanul ért mindenkit a hír, hogy coldzera el akarja hagyni az MIBR kötelékét, azt viszont már nem mondhatjuk el, hogy meg lennénk lepődve a döntésén. Mostanra coldzera már hivatalosan is az MIBR kispadján ül, míg a csapat edzőjükkel, zews-szal kiegészülve küzd Los Angelesben, azaz csak küzdene, hiszen utolsó előtti helyen zárták a csoportkört.

Korábban azt hallhattuk, hogy bár coldzera mindenképpen új lehetőségek felé szeretne nézni, nem hagyja cserben azonnal a többieket és a BLAST Pro Series Los Angeles, az IEM Chicago, sőt, ha kell még a StarLadder Majorön is segíti majd az MIBR-t. Az ajánlatot visszautasította az MIBR, és már biztosan tudjuk, hogy Los Angeles után Chicagoban is zews játszik majd, míg a Major felállás továbbra is kérdéses.

"Coldzera tett nekünk egy ajánlatot, hogy a szezon maradék versenyeit teljesíteni tudja MIBR színekben, így a következő Majort is. Mi azonban arra jutottunk, hogy minél hamarabb kezdjük el építeni a coldzera nélküli csapatot, annál jobb. (...) A csapatérdek mindig is előrébb volt az egyénieknél. A hátralévő versenyeken én fogok játszani, a Majorről pedig új információkkal jövök majd, miután átgondoltuk az összes lehetőségünk. Marcelonak szeretném megköszönni az együtt töltött időt, a jót és a rosszat egyaránt. Fantasztikus a közös történelmünk, ami úgy gondolom rengeteg embernek volt követendő példa világszerte. Mindig is örömmel fogok visszagondolni a közös élményeinkre. Sok sikert kívánok neked a továbbiakban és remélem újra megtalálod majd a boldogságod, bárhol is legyen az." - olvasható zews twitlonger bejegyzésében.

Nagy váltás előtt állnak a brazilok az biztos, hiszen coldzera hosszú évek óta FalleN-ék oldalán játszott, az évek alatt pedig rengeteg sikert értek el együtt, köztük két Major győzelmet is. Azonnal beindultak persze a pletykák, hogy vajon hová mehet majd coldzera, legtöbben rögtön a FaZe csapatába vizionálták őt, a StarLadder Major végeztéig azonban nem hiszem, hogy pontos információt kapunk majd a brazil sztárjátékos jövőjéről.

Mit gondoltok, coldzera még épp idejében hagyta el a süllyedő hajót, vagy az MIBR képes lesz visszajönni, és új ötödikkel ismét az élmezőnyben lehetnek majd?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!