A StarLadder Major után tervezi visszatérését Señor Vac - Flusha érkezhet GeT_RiGhT helyére?

Az eddigi legjobb lehetősége lenne a NiP-nek!

Nehéz fejben tartani a Cloud9 elmúlt egy évének cseréit, arra viszont tisztán emlékszik mindenki, amikor flusha márciusban elköszönt a csapattól. Ha nem is véglegesen, de szögre akasztotta az egeret, mondván nagyon belefáradt már a profi CS-be, egyszerűen pihennie kell kicsit. Mindennek lassan már féléve, Señor Vac Twitter bejegyzése szerint azonban már közel lehet a visszatérés.

Hónapok óta semmit hallottunk felőle, szinte teljesen eltűnt és regenerálódott hosszú hónapok fnatic-os, majd Cloud9-os sikertelenségei után, tegnap viszont egyszerűn megkérdezte tőle DonHaci, hogy nem akar-e már újra játszani. Meglepően egyenes válasz érkezett, "A Major után" - írja bejegyzésében.

Nyakunkon a StarLadder Major és bár coldzera távozása hirtelen jött, nagy mozgolódásra most nem nagyon számíthatunk, a Major végeztével azonban valószínűleg megindulnak a cserék, ahogy az lenni szokott. Hogy mennyire tervezi komolyan a visszatérést flusha még nem tudjuk, ahogy azt sem, hogy melyik csapatban kaphatna helyett. Sokan persze azonnal a fnatic-ba várnák vissza, az elmúlt hetek alapján viszont eszünkbe juthat a NiP is, ahol GeT_RiGhT féllábbal már kilóg a csapatból
A fnatic-ban eltöltött hat év után, vajon most a NiP lehet majd flusha új otthona? Őszintén szólva egész jó felállása lenne úgy a nindzsáknak, de nem tudjuk, hogy a félévnyi kihagyás mennyire vetette vissza flusha embertelen aimját. Az biztos, hogy a még mindig csak 25 éves flusha a svédek egyik legnagyobb játékosa, sokan várják őt vissza a profik közé, reméljük a Major után valóban sor kerül majd a visszatérésére.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!