Fejlődik a gépezet, Doggus újabb alkatrésszel lett gazdagabb

Fejlődik a gépezet, Doggus újabb alkatrésszel lett gazdagabb

Fortnite - A játékon belüli visszaszámláló csak ketyeg, egyre jobban közelítve az eseményhez.

Aki már látott egy-két Fortnite in-game eseményt, az tudhatja, hogy az Epic Games mindig néhány nappal előttük betett a játékba egy visszaszámlálót, amiből a játékosok tudhatták, hogy mikor is kell összegyűlni. Ez rendszerint kettő nappal az esemény előtt jelent meg, most azonban jobban kitolták, ezúttal bő egy héttel hamarabb jelentették be az esemény dátumát.

Az pedig még csak hagyján, hogy ennyi idővel korábban megtudtuk, mikor is lesz, azonban a 7 napos számlálóból már eltelt egy nap, és ahogy 6 napra ért az óra, a robot fejlődésnek indult. A Pressure Plantnél található robot ugyanis gazdagabb lett egy Jetpack-el.qqqwDoggusnak pedig egyetlen feladata lesz, megküzdeni Cattus-szal, tehát egy kutyák vs. macskák eseménynek lehetünk majd élőben szemtanúi. Cattus ugyebár az a szörnyeteg, aki kiszabadult nemrégiben Polar Peak fogságából. A számláló pedig a 9. szezon eseményét, illetve a 10. szezon bejelentését hivatott mindenkiben tartani.

Az esemény különlegessége, hogy napról napra követhetjük végig, hogyan zajlik Doggus építése. Az egész a lábakkal kezdődött, majd megkapta a felsőtestét, karjait és most a jetpacket is. Meglepetésünkre Doggus nem minden darabja lett ideje korán elleakelve, köszönhetően az Epic fejlesztett titkosításának, mely fájlokat csak akkor dekódolják, amikor már tényleg használni is szeretnék azokat.

Ti várjátok már az eseményt?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!