"Túlságosan nagy lett az egónk" - Fallen

Fallen örül a sportpszichológusnak és azt is elmondja, hogy min kell leginkább dolgozniuk.

Volt idő, amikor Gabriel "Fallen" Toledo és csapata a legrettegettebb CS:GO csapat volt a világon, ám ebből mára semmi sem látszik. Legutóbb Los Angelesben szerepeltek le, de még előtte elvesztették legjobb játékosukat, és jelenleg kénytelenek az edzőjükkel, valamint egy kölcsönbe kapott játékossal felkészülniük a soron következő Major tornára. A brazil irányító ennek ellenére még sincs elkeseredve, sőt már látja a fényt az alagút végén!

"'Azt hiszem túlságosan hozzászoktunk a győzelmekhez, és túlságosan nagyra nőtt az egónk, ami ahhoz vezetett, hogy egyre frusztráltabbá váltunk, ha elbuktunk egy-egy meccset."

Ha az egészségesnél nagyobb a játékosok önbizalma, akkor a konfliktuskezelésük sem lesz az igazi. Folytonos lesz a hárítás, és az ujjal mutogatás. 

"A semmiből törtünk fel, talán túlságosan gyorsan is." 

Fallen dörzsöli a tenyerét, de egyelőre nincs miért! Forrás: hltv.org

2016-ban Colombusban és Kölnben is Major bajnokok lettek, és 2017-ben is jó pár címet bezsebeltek, ugyanakkor 2018-ban csupán egyszer sikerült felemelniük egy trófeát. 

"Olyan vezető vagyok, akit nem a szavak, hanem a tettek minősítenek. Nehéz a rossz zsarunak lenni a csapatban. Ez az, amin dolgoznom kell. 

Régebben elrontottam, hogy nem azonnal léptem fel a kisebb problémák ellen is, így azok egy idő után már kinőtték magukat."

Ami talán nem látszódik, de Fallen tényleg több, mint egy vezetője egy profi brazil csapatnak. Kicsit olyan, mint egy spirituális iránymutató. Nem vállal konfliktust meccs közben, de mindig elmondja, hogy mi nem volt jó, ha már lenyugodtak a kedélyek.

Többé már nem kell, hogy egyedül elemezze a csapatot, ugyanis nemrég neves sportpszichológust igazoltak!

"Jelenleg egy sportpszichológussal dolgozunk együtt és azt hiszem, hogy jól úton járunk. Nagyon izgatott vagyok! Volt már vele egyéni órám is, és be kell vallanom, hogy nagyon sokat segített!

Néhány csapatnak túlságosan is sok lehetősége van. Mi is szeretnénk ezeket kihasználni, de úgy, hogy közben visszanyerjük a lelkesedésünket és a csapatösszhangot. 

Mi, brazilok nemcsak magunkért játszunk, hanem egész Brazíliáért, ezért vissza kell szereznünk a korábbi győztes mentalitásunkat! Tiszt a cél, már csak el kell érni!"

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrás: hltv.org

Kövess Minket!