Újabb hatalmas baki a Blast Pro-n, sikerült kiszivárogtatni a FaZe egyik körtaktikáját

Első kézből kaptuk meg a FaZe egyik teljes körét, hála a BLAST Pro Series eddigi legfurcsább bakijának.

Nagy nehezen, de csak összejött a BLAST Pro Series Los Angeles is. A múltheti verseny már hónapokkal a kezdete előtt sokaknál kiverte a biztosítékot, amin ugyan próbáltak korrigálni a szervezők, a végeredmény még így is negatív visszhangot keltett.

A jegyárak körüli gondok mindenképpen rányomták bélyegüket a versenyre, de azért a világranglista élén álló Team Liquid még így is be tudta vonzani a nézőket. Kritika még így is érte a versenyt, amik között vannak olyan "klasszikusok" is, mint a borzasztó lebonyolítás, az indokolatlanul hosszú, sokszor fölösleges szünetek és a rögtönzött zenei előadók élő fellépése, de most becsúsztak mindezek mellett új bakik is.


A sokat kritizált új HUD

A felfrissített HUD-ra például rengeteget panaszkodtak, és való igaz, hogy az új kinézet egy picit furcsa volt a korábbihoz  képest, a legnagyobb baj azonban az volt, hogy van ami teljesen le is maradt róla. Így például azt sem láthatták a nézők, hogy az adott körben melyik játékos, hány fragnél jár. A legnagyobb hibát mégis Twitteren követték el a szervezők.
Nem újdonság már az ESL versenyein sem, hogy a körök között belehallgathatunk a játékosok kommunikációjába, esetleg olyan visszajátszást kapunk, amiben halljuk őket. A BLAST Pro-s srácok mindezt a négyzetre akarták emelni, de sajnos nem gondolták át teljesen. Az NRG vs FaZe elődöntő alatt került ki a BLAST Pro Series hivatalos Twitterjére egy poszt, amit azóta le is töröltek. A bejegyzésben látható videó ugyanis több, mint sok volt, gyakorlatilag egy az egyben kiteregették a FaZe egyik teljes taktikáját.

Persze a verseny közben ezt az NRG játékosai nem láthatták, de ennyire részletes információkat egyszerűen nem lehet publikálni. A csapatok rengeteget készülnek egy adott versenyre, folyamatosan próbálnak újítani, a régi, bevált dolgokat pedig tökéletesíteni és bármennyire is sokat demózzák a másikat, ennyire részletes információkhoz egyszerűen lehetetlen hogy hozzájussanak. Gyanítom a FaZe nem fogja többé használni ezt a kört, vagy minimum megpróbálják átdolgozni, mert innentől kezdve nyílt titok a csapat egyik Nuke köre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!