Hirdetés

Úgy érzed, vaultolni kéne a Tactical Shotgunt? Ugyan, érkezik az Epic és Legendary verziója

A Fortnite jelenlegi shotgun metájának fekete báránya megkapja a nagy testvért.

Hirdetés

A Pump Shotgun visszahozásával és a Drum Shotgun megteremtésével az Epic Games komoly döfést az adott az egyébként sem tündöklő Tactical Shotgunnak, a Combat Shotgun mellett ennek a fegyvernek jelenleg nem jut túl sok tér, a játékosok döntő többsége bizony csakis akkor használja, ha nincs más. Sokan arra tippeltek, hogy az egyik Content Update során vaultolják majd a Tactical Shotgunt ez azonban nem történt meg. Viszont most kaptunk egy annál meglepőbb hírt az éjjel, érkezik az Epic és Legendary szintű Tactical Shotgun.

Könnyen elképzelhető, hogy a következő frissítéssel -ami bizony egy hónap után az első komoly frissítése lesz a játéknak- érkezik egy-két shotgun vault. Lehet, hogy újra jégre teszik a Pumpot, vagy netán a szürke, zöld és kék verzióját a Tactical Shotgunnak, vagy pont hogy buffolnak az utóbbiakon. Persze ez még a jövő zenéje, az viszont biztos, hogy az Epic jól meglepte a közösséget ezzel az újítással, előzetes nyoma ugyanis egyáltalán nem volt.

Apró érdekesség a fegyver promóciós képéről, a Tactical Shoti batár nagy teste mögött megbújik a Combat Shotgun, a válltámasza tisztán kivehető. Vagy üzenni szeretne valamit ezzel az Epic, vagy csak egyszerűen hanyag munkát végzett a grafikusuk.

Ne feledjétek, hogy ez a patch bőven tele lesz érdekességekkel, hiszen a Fortnite kilencedik szezonjának eseménye most szombaton érkezik. A v9.40-es frissítést jó eséllyel holnap, vagyis szerdán kapjuk meg.

Mit szóltok az új shotgunhoz? Szükség van rá szerintetek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Kiwii058 1 éve
  Nen ma lesz a 9.40 es frissítés?
  0 0 Válasz
  • Heldeus 1 éve Kiwii058
   Nem írtak az időpontjáról semmit, általában előzőnap szólni szoktak, hogy patch jön.
   0 0 Válasz
   • Kiwii058 1 éve Heldeus
    Köszi a választ
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés