Mindenkit kidob a Misfits, netán Rekkles kerül kispadra?

Mindenkit kidob a Misfits, netán Rekkles kerül kispadra?

Veteran szerint nem csak az év, de minden idők legnagyobb cseréje történhet meg a héten.

Újabb forduló, újabb katasztrofális teljesítmény a Misfits részéről a LEC nyári szakaszában. A pár éve még SKT-t megszorongató csapat jelenleg az utolsó előtti helyen áll, de még az egyetlen győzelemmel álló Excel is jobbnak tűnik náluk. A csoport tetején található csapatok közül csak a Splyce és a G2 örülhet igazán, míg a Fnatic elszenvedte első vereségét a nyári splitben. Látszik tehát, hogy néhány együttesnek van min javítania, de Veteran, az H2k és a Schalke ex-edzője olyat tweetelt, ami még a játékosokat is meglephette.

"Minden idők legnagyobb cseréi következhetnek a héten" -írta Veteran, majd a következő tweetben kitért arra is, hogy mire gondol: "Szerintem még soha nem láttam ekkora reakciót egy ilyen alapvető problémára, tényleg elég szégyenletes, olyan könnyen meg lehetett volna oldani."

Sajnos további információval nem segített ki minket, így egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely csapatok cserélnek és kire, de valószínűleg nem dobálózna csak úgy ekkora szavakkal, ha nem gondolná komolyan. A liga történetének legnagyobb cseréje eddig egyértelműen Caps volt, aki a Fnatic-ból az ősi rivális G2-ba igazolt. Ennél tényleg nehéz elképzelni nagyobb történést, de azért a közösség megpróbálta. Nézzük, hogy kik vagy éppen mely csapatok lehetnek a potenciális jelöltek.

Misfits

Mint említettem, tényleg a Misfits az a csapat, aki egyáltalán nem mutat fejlődést az elmúlt hetekben. Az ötös egyetlen értékelhető tagja Soaz, míg a többiek tényleg csak árnyékuk önmaguknak. A közösség szerint elég egyértelmű, hogy nem csak csapat, de edző csere is érkezik majd a Misfits-hez, ugyanis a gárda jelenlegi agya, Moose teljességgel magára vállalta a rossz szereplést.

Mindez azt jelentheti, hogy az edző csere mellett két szabadúszó játékos jelenhet meg az alsó ösvényen, a pletykák szerint pedig ezek nem mások, mint a görög legenda Forgiven és a fnatic ex-támogatója Jesiz, aki jelenleg is a Misfits-nél dolgozik, igaz edzői szerepben. Mint említettem, az is előfordulhat, hogy Soaz-on kívül mindenkit lecserélnek, így LIDER helyett ismét Febiven állhat a kezdőben, míg Maxlore helyett Kirei állhat be.

Fnatic

Ez a legvadabb teória, ugyanis a fnatic-nak semmi oka nincs a pánikra egyetlen elvesztett meccs után, de sokan már hetek óta tényként kezelik, hogy Rekkles champion poolja egyszerűen nem elég, és a fnatic egy igazi G2 trükkel akar ismét az élre állni. Magifelix lenne az érkező játékos Rekkles helyére, csakhogy Nemesis nem maradna a középső ösvényen, hanem lemenne ADC-nek. Erre utal az, hogy Magifelix mostanában broxah-val játszotta a legtöbb ranked meccsét, míg Nemesis Hylissanggal próbálkozott, két külön fiókon is. Persze mindez lehet csak próba is, hogy még sokszínűbb legyen a fnatic játéka, Rekkles kispadra ültetése pedig nem lenne új keletű dolog.

Vitality

A legkevesebb információ ennél a csapatnál áll a rendelkezésünkre. Az elmúlt hetekben mutattak némi fejlődést a darazsak, de Cabochard és az alsó ösvény is erősen alulteljesített a tavaszi szezonhoz képest, ahol ötödik helyet értek el, most pedig azért küzdenek, hogy ne kerüljenek hirtelen az utolsó előtti vagy éppen tök utolsó helyre. FORG1VEN-t itt is el tudnánk képzelni, de azért érdemes megemlíteni, hogy júlis 23-ától a görög ADC LoL-t fog tanítani a Gamerzclass-nál, így ez lehet, hogy ütközne a LEC-es szerepléssel.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz az a nagy csere, amitől eldobjuk az agyunkat, de érdemes még a helyén kezelni az információkat, hisz ami hatalmas csere egy LoL edzőnek, az nem biztos, hogy számunkra is az.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!