K. I. T. T. készen áll - érkezik egy új DLC és a nyári esemény harmadik része

K. I. T. T. készen áll - érkezik egy új DLC és a nyári esemény harmadik része

A Psyonix későbbre ígérte, és most itt is van - mostantól a Knight Rider legendás autóját is bevethetjük meccseink során!

Ne nyúlj a kapcsolóhoz! A Radical Summer harmadik része ugyanis önmagától érkezik. Nem is olyan sokára: július 22.-től magyar idő szerint 19:00-től egészen augusztus 12.-ig új tartalmakat szerezhetünk be kazettáinkért cserébe - és ez még nem minden: egy prémium DLC-vel pedig a Knight Rider legendás autója, K.I.T.T. is a rendelkezésünkre fog állni, valamint egy újabb, korlátozott ideig elérhető játékmód is.

K.I.T.T. egy nemes céllal érkezett meg a Rocket League világába: hogy domináljon. Az új DLC 1.99 dollárért beszerezhető is lesz mindegyik platformon, amelynek keretein belül nemcsak az autó lehet a tiéd, de egy topper és kerekek is az inventory-dat gazdagítják. Apró spoiler: önvezető funkció nem lesz benne.

Ezenkívül az új itemeket se felejtsd el, amelyeken belül további 5 tojást is bevásárolhatsz, amelyekkel az Elevation, Victory, Turbo vagy Nitro ládák valamely itemjét kaphatod meg. Úgyhogy tessék csak gyűjtögetni azokat a kazettákat.

Ráadásként az eddigi Spike Rust is felváltja egy vadonatúj játékmód. A Salty Shores pályán ugyanis röplabdamódban tudsz 2v2 formátumban játszani. Azaz egy nagy, más kinézetű, habkönnyű és igen csavarodós labdával kell majd megbabonáznod ellenfeleid, mintha egy röplabdával játszanál. Kíváncsian várjuk a legszebb strandmontázsokat már most.

Augusztus 12-én pedig nem is ér véget a teljes eseménysorozat: ezt követően egy utolsó esélyed nyílik még, hogy a három külön eseményen kapható bármely itemet még beszerezhesd, független attól, hogy melyik épp mikor került kiadásra. Augusztus 19-ig, azaz plusz egy hétig lesz erre lehetőségetek, ezalatt továbbra is tudtok még további kazettákat gyűjteni.

Mi a véleményetek? Be fogjátok szerezni K.I.T.T.-et?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!