Nagyot hajrázott Rexxar - A Mech Hunter dominálja a laddert

Nagyot hajrázott Rexxar - A Mech Hunter dominálja a laddert

A Mech Hunter győzelmi aránya az utóbbi időben konzisztensen növekedett, mostanra pedig mindhárom szerveren megcsípte az első helyet.

A Rise of Shadows regionális erőrangsoráról rendszeresen beszámoltunk nektek az elmúlt hetekben, és egy ideje már pedzegettük, hogy a Hunter beérheti a Warriort, amire július második hetében sor is került. A Mech Hunter olyan nagyot ment, hogy mindhárom szerveren letaszította dobogójáról az idáig verhetetlennek tűnő Control Warriort.

Az ázsiai szerveren már múlthéten átvette a vezetést Rexxar, azóta pedig a Shaman is szépen feltört Murloc hordáival. Az amerikai és az európai szerveren viszont igazán meglepő ez a hatalmas ugrás, -és külön érdekes, hogy a Hooktusk Rogue és a Mecha'thun Warrior helyet cseréltek a listán.

Bár érdekes volt látni, ahogy a Mech Hunter hétről hétre tört előre, de a következő hetekben e téren már aligha következik be drasztikus változás -legfeljebb Garrosh mégsem hagyja magát-, és a figyelem kétségtelenül a július 19-étől bemutatásra kerülő Saviors of Uldum lapokra, na meg persze a kiegészítő augusztus 6-ai megjelenésére szegeződik majd.

Az európai szerver 3 top paklija

Mech Hunter

Kód: AAECAR8ErwTbCaCAA5+3Aw2XCOD1AuL1Au/1Arn4ApH7Apj7Aqj7Avb9Atf+AomAA8yBA7acAwA=

Control Warrior

Kód: AAECAQcIogKQB/kMkvgCjvsCoIADhp0Dn7cDC0uiBP8HnfACm/MC0fUC9PUCg/sCnvsCs/wCkp8DAA==

Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIBP8Fp+4C7/cCuZkDDcUD2wP+A9AHpwiTCeKJA4yUA7WYA7+YA8aZA/SZA8edAwA=

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!