Ha nem megy a CS:GO, jöhet a Rubik kocka!

Ha nem megy a CS:GO, jöhet a Rubik kocka!

Messze volt a világrekordtól, de mégis játszi könnyedséggel rakta ki a Rubik kockát kRYSTAL.

Útjának indult a StarLadder európai Minor, ahol már rögtön az első meccsen egy meglehetősen furcsa párosítást, és még egy annál is furcsább eredményt láthattunk. Ha picit is ismerjük a játékosokat, akkor tudjuk, hogy frozen régi csapata ellen játszott, míg a NoCahnce ötösében olyan nevekkel találkozhatunk, mint az ex-mousesports STYKO, vagy a svéd veterán, Maikelele. A "Semmi esély" pedig meg tudta nyerni a mérkőzést, nagyon nehéz helyzetbe hozva ezzel a mouz csapatát, hiszen könnyen lehet, hogy karrigan-ék a Minor Rájátszásra kényszerülnek majd.

Aki lemaradt a tegnapi meccsekről, az itt olvashatja el orobeRto összefoglalóját, mi most maradunk a mouz vs NoChance meccsen. Sajnos nem indult zökkenő mentesen a meccs, kisebb-nagyobb technikai szünetek tarkították a játékot. Kevin "kRYSTAL" Amend mintha tudta volna, hogy mi vár rá, bekészített maga elé egy Rubik kockát, amit egyszer csak meglepően gyorsan tudott kirakni.

Körülbelül 30 másodperc alatt kész lett a kocka, ami persze messze van a jelenlegi 3,47 másodperces világrekordtól, de azért nem rossz. Lehet, hogy ez hozta meg a Nochance sikerét? Viccet félretéve, ma este ismét a mouz ellen kell majd bizonyítaniuk -hacsak nem lepi meg karrigan-éket a Sprout is-  ami már egy Bo3-as meccs lesz, a mousesports-nak pedig biztosan lesz egy-két szava, ahhoz, hogy ki is juthat el Berlinig.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!