Minden, amit eddig tudni lehet a Fortnite szombaton esedékes in-game eventjéről

Minden, amit eddig tudni lehet a Fortnite szombaton esedékes in-game eventjéről

Az esemény pontos menete még mindig titkosítva van, de néhány apróságot már tudni.

A Fortnite kilencedik szezonja egy nagyszerű történés előtt áll, valamivel több mint két nap múlva a vas óriás, Doggus összecsap majd a szörnnyel, Cattus-szal, igazán impozáns eseményre számíthatunk. A tegnapi frissítéssel az eseményhez kapcsolódó fájlok a helyükre kerültek, ám az Epic Games most már úgy ismeri az adatbányászokat, mint a tenyerét, tehát a legfontosabb fájlok közül minden titkosítva van.

Vannak azonban olyan apróságok, amelyek napvilágot láttak, és következtetni lehet belőlük erre-arra.

A cikk a továbbiakban spoilert tartalmazhat a hétvégi eseményhez köthetően.

Kezdjük is azzal, hogy Bunker Jonesy rajza valószínűleg megerősítette az esemény lényegét, Cattus és Doggus nem strandlabdázni fognak, hanem kőkemény harcra számíthatunk.

Ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal is kap az esemény egy saját LTM-et, ez azért nagyszerű, mert így senki nem fog lemaradni az eseményről pusztán azért, mert egy rossz szándékú valaki agyonlövi őt.

Ami nagyszerű, úgy fest, hogy mindenki kap majd egy végtelen üzemanyaggal rendelkező Jetpacket, szóval jó közelről figyelhetjük meg a történéseket.

Továbbá jó esély van arra, hogy az esemény után közvetlenül ismét megváltozik a pálya, ugyanis egy új POI jön majd létre.

Aki pedig csillapíthatatlan késztetést érez arra, hogy Doggus bőrébe bújjon, annak nem kell félnie, úgy fest, hogy a robotunk kap egy saját outfitet.

Jelenleg ezek a legfontosabb információk amelyek rendelkezésre állnak, a rengeteg titkosítás miatt nem sok mindent sikerült előtúrnia az adatbányászoknak, tehát az esemény tényleges cselekménye még mindig rejtve van. Valószínűleg 15-30 perccel az esemény előtt oldja majd fel a titkosítást az Epic a szóban forgó fájlokról, vagy ha nagyon bátrak, akkor élőben az esemény során.

A végére még itt hagynánk egy érdekességet; valahol valamikor talán fel fog bukkanni az a felirat, hogy: "Megpróbált figyelmeztetni minket."

Vajon ki és mikor?

Az esemény szombaton, 20:00-kor veszi kezdetét.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!