A hétvégén két kupán is megmutathatjátok mit tudtok, mi pedig mindkettőről beszámolunk

A hétvégén két kupán is megmutathatjátok mit tudtok, mi pedig mindkettőről beszámolunk

Fortnite - Jön az Xbox Cup, és a Trios Cash Cup második felvonása.

Múlthéten a Fortnite első Trio versenyébe, a Trios Cash Cupba egy elég komoly hiba csúszott, egy bug miatt a résztvevő játékosok nem kaptak minden kill után 50-50-50 nyersanyagot, illetve a normál módokban található, alacsonyabb nyersanyag rate-tel farmolhattak. Mindez azt jelenti, hogy nem teljesültek maradéktalanul az alapvető versenykörülmények, az Epic Games ezért egy egynapos esemény formájában megismétli a produkciót, illetve elhozzák az első Xboxosoknak dedikált versenyt is.

Xbox Cup

Az Xbox Cup szombaton veszi kezdetét a selejtezőkkel, és vasárnap zárul a döntővel. A szombati fordulóból a régiónkénti legjobb 3000 játékos juthat be a döntőbe, köszönhetően a Solo formátumnak.

Trios Cash Cup 2.0

A trió verseny második felvonása nyereményre ugyan nem fog különbözni az előzőtől, a továbbjutó csapatok száma viszont drasztikusan lecsökken, csupán a régiónként legjobb 150 gárda mehet tovább, továbbá az egész tournament vasárnap kerül lebonyolításra.

Írd meg nekünk ha bejutottál

Ahogyan azt már tudhatjátok, igyekszünk beszámolni minél több magyar eredményről, ám a battle royale műfaj esetében ehhez szükségünk van a ti segítségetekre is, ugyanis rengeteg névről, helyezésről van szó. Ha te, vagy te és a csapatod bejutottak a hétvégi versenyek valamelyikének döntőjébe, írjátok meg nekünk. A két versenyről hétfőn publikálunk egy közös összefoglalót. Az Xbox Cuphoz köthetően sajnos csak olyan játékos nevét tudjuk majd feltüntetni, aki elküldi nekünk az eredményét.

Leveleiteket az alábbi email címre várjuk:

Mit tartalmazzon az email?

A legfontosabb, hogy legyen benne egy leaderboard fotó, amelyen jól látható a csapattagok neve, a helyezés és a pontszám. Az Xbox Cup esetén mobillal is készülhet, csak legyen mindez jól kivehető. Küldhettek nekünk klipeket is világi failokról, vagy éppen 2000 iq-s megmozdulásokról, illetve néhány mondatos beszámolót a mérkőzéseitekről. Ha van Twitch-etek, vagy Youtube-otok az is jöhet. 

Fontos

A leaderboard kép készítésénél vegyétek majd figyelembe, hogy a sorrend a kupa után 30-40 perccel változhat még, továbbá ne csak az elődöntő eredményét küldjétek el, a döntős szereplésetek megosztásával is nagyban megkönnyítitek a munkánkat, és így biztosan belekerültök a cikkbe.

Sok sikert kívánunk minden indulónak!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!