Hirdetés

Részletesen az AE Phase I beépített nagy javítócsomagjáról

Minden, amit tudnod kell a tier IX-es Frontline tank beépített nagy javítócsomagjának működéséről.

Hirdetés

Köztudott, hogy a rejtélyes tier IX-es Frontline tank az AE Phase I lesz, amit leghamarabb a nyolcadik epizódban szerezhetik meg a legelkötelezettebb harckocsizók. Az amerikai nehéz páncélos több szempontból is különleges. Egyrészt négy lánctalpon gurul, másrészt beépített nagy javítócsomaggal rendelkezik.

A beépített nagy javítócsomagért a normál fogyócikkel ellentétben nem kell fizetnünk, viszont egy helyet sajnos elfoglal a többi elől. Bár a harckocsiról levenni nem fogjuk tudni, de áthelyezhetjük egy másik slotba, ha úgy tartja kedvünk. 

Míg a sima nagy javítókészlet 10%-os bónuszt ad a javítási sebességhez, addig a beépített 15%-kal gyorsítja a folyamatot, -és természetesen felhasználása után 90 másodperc elteltével használhatjuk újra, akárcsak az összes többi fogyócikket. A felvetés egyelőre elméleti szinten működik, de mivel a tankokba egyszerre tehetünk kis és nagy javítókészletet is, ezért lehetséges, hogy az AE Phase I-et egyszerre három javítókészlettel használjuk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • perretz 8 hónapja
  A WOTINFO szerint nem lehet újabb nagy javítót beletenni.
  0 0 Válasz
 • norman81 8 hónapja
  Szerintem ez alapvetően ŰBER***A! Javító nélkül nem megyek csatába,a bónus time meg üdvözlendő. Akinek meg ez probléma...,hát ez van.
  1 0 Válasz
 • Blade_1969 8 hónapja
  Tehát sűrűn szüksége lesz a javitócsomagra
  0 0 Válasz
 • ProNodux 8 hónapja
  Erre kíváncsi leszek.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?