Részletesen az AE Phase I beépített nagy javítócsomagjáról

Részletesen az AE Phase I beépített nagy javítócsomagjáról

Minden, amit tudnod kell a tier IX-es Frontline tank beépített nagy javítócsomagjának működéséről.

Köztudott, hogy a rejtélyes tier IX-es Frontline tank az AE Phase I lesz, amit leghamarabb a nyolcadik epizódban szerezhetik meg a legelkötelezettebb harckocsizók. Az amerikai nehéz páncélos több szempontból is különleges. Egyrészt négy lánctalpon gurul, másrészt beépített nagy javítócsomaggal rendelkezik.

A beépített nagy javítócsomagért a normál fogyócikkel ellentétben nem kell fizetnünk, viszont egy helyet sajnos elfoglal a többi elől. Bár a harckocsiról levenni nem fogjuk tudni, de áthelyezhetjük egy másik slotba, ha úgy tartja kedvünk. 

Míg a sima nagy javítókészlet 10%-os bónuszt ad a javítási sebességhez, addig a beépített 15%-kal gyorsítja a folyamatot, -és természetesen felhasználása után 90 másodperc elteltével használhatjuk újra, akárcsak az összes többi fogyócikket. A felvetés egyelőre elméleti szinten működik, de mivel a tankokba egyszerre tehetünk kis és nagy javítókészletet is, ezért lehetséges, hogy az AE Phase I-et egyszerre három javítókészlettel használjuk.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.