Felrobbant egy pohár a kezében, sérüléssel játszik TACO Chicagóban

Nincs coldzera, zews-szal játszik a csapat és TACO is összeszedett egy apró sérülést.

Rengeteg hír szólt mostanában az MIBR csapatáról és coldzera-ról, nem is csoda, hiszen hosszú évek óta játszanak már együtt a srácok, senki sem gondolta volna, hogy eljön az idő, amikor felbomlik a FalleN-fer-coldzera trió. Coldzera mégis távozik a csapatból, a többiek pedig jelenleg zews-szel játszanak, sőt, a Majorön is vele fognak majd.

Jelenleg Chicagóban küzd a csapat és eddig meglehetősen jó eredményekkel. Hiába az edzőjükkel kipótolt felállás és a gyenge kezdés, a visszavágón meg tudták verni a G2-t és már az elődöntőben várják a következő ellenfelüket. Ha nem lenne azonban így is elég gondjuk FalleN-éknek, még egy apró baleset is közbeszólt, ami bár nem tűnik nagy dolognak, lehet olyan helyzet amikor hátrány lesz.

TACO egy étteremben vágta el a kezét, amikor két egymásba ragadt poharat akart szétszedni, de végül az egyik akkora nyomást kapott, hogy felrobbant a kezében. Nem valószínű, hogy hátráltatná őt a játékban a sérülés, de pont elég lehet ahhoz, hogy egy szoros, akár vesztésre álló meccsen plusz egy zavaró tényezőt jelentsen. Persze láttunk már játékosokat, akik egy megvágott kéztől sokkal nagyobb sérüléssel is képesek voltak játszani. Tavaly zeus például az EPICENTER egy jó részét nyakmerevítőben játszotta le.
Az első elődöntő ma este fél 10-kor kezdődik majd, a braziloknak pedig nem lesz könnyű dolga, hiszen ellenfelük a Major óta hullámzó teljesítményt nyújtó, de minden áron bizonyítani akaró ENCE lesz.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!