Elődöntőben a GAMERZONE! - Egyetlen győzelem kell a továbbjutáshoz

Elődöntőben a GAMERZONE! - Egyetlen győzelem kell a továbbjutáshoz

Egy győzelem kell már csak a zárt kvalihoz, onnantól pedig reméljük nincs megállás a LAN-ig.

Múlthéten a Budapest Five és a Salamander Gaming csapata vágtak neki az MSI MGA első selejtezőjének, akkor flashéknek sikerült a HLTV-s meccsek előszobájáig, a Top 16-ig jutni. Tegnap tartották a második európai kvalit, amit már a pontosan egy hónapos "új" GAMERZONE sem hagyott ki, és milyen jól tették!

A Salamander és a BP5 ezúttal nem jutott sokáig. Mindkét csapat automatikusan megnyerte az első fordulót, mivel az ellenfelük nem jelent meg, utána viszont rögtön az első ellenfél megállította őket. A BP5 esetében ez a portugál TOP8 volt, akik Train-en tudták legyőzni gabessonékat, 16-10-es végeredménnyel. 7-8-as félidőt zártak a magyarok CT-ből, ami Train-en nem mondható túl jónak, a nehezebb oldalról, T-ből pedig nem is sikerült nyerniük, túl erős volt a portugál védelem.

A Salamander pedig azonnal a GAMERZONE csapatával találta szembe magát, hussaRék pedig nem is kímélték az MNEB első szezonjának győzteseit. A második félidőig nem igazán tudott egyik csapat elhúzni a másik előtt, felváltva landolt mindkét oldalon 2-3 kör, egészen a 8-7es félidőig, amit a GAMERZONE nyert meg. CT-ben viszont megemberelték magukat torzsiék, 14-10-ig is el tudtak húzni, ami után bár még hozott két kört a Salamander, a meccs végül a GAMERZONE győzelmével ért véget.

Ezután már nem volt megállás, két szoros győzelem a dán Hakuna, majd a szlovák Universe ellen és máris a legjobb 8 között voltak a magyarok. Itt még mindig egy Bo1-es meccs várt rájuk, amit viszonylag könnyedén, 16-11-re tudtak megnyerni Infernon, a lengyel EX5 csapata ellen. A következő meccs már Bo3 lesz a bolgár Bpro ellen, de ha az a győzelem meg van akkor bejutott a GAMERZONE a zárt selejtezőbe, ahonnan csak a legjobb juthat majd ki a LAN-ra. Az EX5 elleni győzelem után torzsival beszélgettem még az éjszaka, fáradtak voltak a srácok, de szépen sorban jöttek a győzelmek, reméljük hasonlóan jól sikerül majd a folytatás is.

"Az egész kvali kicsit bonyodalmasan indult, mivel markk éppen akkor esett haza. Mostanában az egyetemmel van elfoglalva, ami miatt nem is tudtunk túl sokat készülni az elmúlt egy hétben. De a hangulat mondhatni megfelelő volt, jó kedvünk volt a meccsek után. A Salamander elleni meccset ugyanúgy kezeltük, mint a többit, mindenki fókuszált és bele adott mindent ma este, ennek meg is lett az eredménye! A kvalinak viszont még nincs vége, a cél az, hogy a zárt selejtezőbe jussunk, amihez még egy meccset meg kell nyernünk."

A Bpro elleni meccs ha minden igaz holnap délután 3 órakor kezdődik, hivatalosan még nincs ugyan kiírva, de a két csapat ebben az időpontban egyezett meg. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!