Hibásan működnek a falak, ha túl gyorsan akarjuk őket Editelni?

Hibásan működnek a falak, ha túl gyorsan akarjuk őket Editelni? "Csináljátok lassabban!"

A fejlesztők leszálltak közénk és elárulták miként lehet kiküszöbölni a hibát.

Minden online játékban, így a Fortnite-ban is rengeteg hibával találkozhatunk. Ha egy nagy dolgon egyszerre sokan dolgoznak, akkor szinte elkerülhetetlen, hogy ne csússzanak be kisebb-nagyobb hibák, amik rendre kikészítik a játékosokat. Az évek során volt itt már minden, kezdve a textúrán átbugolástól egészen a sebezhetetlenségig. Mostanában szerencsére ekkora hibára nem lehettünk figyelmesek, de a profik és az igazi veteránok észrevehették, hogy komoly gondok akadnak az editeléssel. Ha valakinek túl fürgék az ujjai és pontosan tudja, hogy mit csinál, az néha azt veheti észre, hogy az utolsó kockát egyszerűen nem fogadja el a játék, így ha egy fa falnál szeretnék egy derékszöget kivágni, akkor csak az ajtó kapjuk meg:

Thought reddit might enjoy this from r/FortNiteBR

Erről már persze a Fortnite fejlesztői is tudnak, a Trello oldalukra pedig ki is írták, hogy éppen ez az egyik fontos hiba, amin dolgoznak, addig is viszont nem kell aggódni, ugyanis van egy egyszerű megoldás, amivel kiküszöbölhető a probléma:

"Editeljetek lassabban"

Mindez persze teljesen jogos, hiszen a hibát elkerülhetjük, de a közelgő VB előtt, amikor a profiknak minden egyes tizedmásodperc számít és komoly pénznyeremények forognak kockán, egy ilyen megoldást benyögni tényleg nevetséges. Nagyon reméljük, a profik egyenes ajánlják, hogy a VB előtti frissítésnél sikerüljön kijavítani ezt a hibát, hisz sokan már most is a profi Fortnite elhagyásán gondolkoznak, egy hasonló eset a VB-n, csak a hab lenne a tortán.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!