Gigászi harcban csapott össze a szörny és a robot Neo Tilted mellett - VIDEÓ

Gigászi harcban csapott össze a szörny és a robot Neo Tilted mellett - VIDEÓ

Ha lemaradtál volna, nálunk bepótolgatod az eventet.

Ma este 20:00-kor elindult a várva várt harc Cattus és Doggus között. Először a szörny érkezett meg a vízből, meglézerte kicsit a pályát, majd pár házat is elpusztított. Ekkor már a távolból láthattuk a robot érkezését, a harc viszont épp csak elkezdődött. Egészen elképesztő koreográfiát találtak ki nekik a fejlesztők, az egész harcot pedig az alábbi videóban is megnézhetitek:

Emellett viszont csináltunk nektek képeket is az eseményről, ha valakinél jelenleg csak mobil lenne vagy más okból nem szeretne ránézni a videóra. A cikkben lévő képeken kívül a galériában még többet találhattok!

Update - 20:55

Még több kép a galériában, immáron a spectate móddal készítve.

Először az érkezést láthatjuk:Később viszont a robot megjelenésével csak úgy repkedtek a rakéták, így a szörny hátáról egész egyszerűen leesett a kastély:Egy kis adok-kapok után mindketten a vízbe csobbantak, ahonnan végül a robot került ki győztesen és éppen indulhatott volna már az ünneplés, amikor megjelent hátulról a szörny és leszakította a szárnyát és az egyik kezét:Ez viszont nem tántorította el a szigetet védelmező robotot, betört Loot Lake vaultjába, az ottani energia segítségével pedig egy időre elkábította a szörnyet:Ezután megfogta a Neo Tiltedben található szobrot, amiről kiderült, hogy egy kard volt mindvégig:Ezzel pedig már könnyedén győzedelmeskedett, a szörny csontváza pedig egy vadi új POI lett.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!