Hirdetés

Szép volt csajok! - Éppen csak, hogy lecsúszott a dobogóról a magyar többségű Team FL

Sziky | 19/07/22 13:00
Cikk mentése

Lengyel LAN-on játszottak rchlék a hétvégén.

Hirdetés

Miközben alig több, mint egy hónapos GAMERZONE felállás az MSI MGA selejtezőjében játszott, a TEAM FL csapata, három magyar lánnyal a fedélzetén egy lengyelországi LAN-on harcolt. A nagy bravúr elmaradt, de még így is megállták helyüket a nemzetközi mezőnyben.

A 10 ezer lengyel zlotys, átszámítva körül belül 2000 eurós verseny a női CS:GO támogatásáért jött lére, így csakis női csapatokat láthattunk játszani. A Team FL rchl-smuci-nylon-MIILAA-Roxi felállásban játszott, és sokáig nem is ütköztek komolyabb akadályba. A csoportjuk veretlenül zártak, a rájátszás felső ágán viszont kikaptak a 40in90 csapatától.

Alsó ági első ellenfelük az IGNITE csapata volt, rchl-ék pedig elég brutál Nuke-okat játszottak már a csoportkörökben is, így az IGNITE nem okozott különösebb fejfájást ezen a pályán.Következő meccsük az Avez Female csapat ellen volt, akik viszont már túl nagy falatnak bizonyultak és a magyar többségű csapat 1-2-es eredménnyel elveszítette a mérkőzést.

veretlen csoportkör, így kell ezt csinálni! (Forrás: facebook.com/eladies.eu)

A Team FL így negyedik helyen zárt Lengyelországban, pont lecsúsztak a pénznyereményt jelentő dobogóról, amit végül az Avez, a Team Warriors és a 40in90 csapatai foglaltak el. Szép volt lányok, reméljük legközelebb a dobogós eredmény sem marad el!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?