Hirdetés

"A következő kerekes nemzet a brit lesz" - Fejlesztői válaszok 3. rész

A fejlesztői mega kérdezz-felelek legújabb részében a tüzérséget és a kerekes járműveket érintő témákat boncolgatjuk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - Malta Vibes - Illuminar vs Budapest Five

Hirdetés

A Wargaming egy igencsak terjedelmes AMA (kérdezz tőlem bármit) keretein belül a játék gyakorlatilag minden aspektusára kiterjedő kérdéskört megválaszolt. Az áttekinthetőség érdekében úgy láttuk jónak, ha rövidebb, emészthetőbb darabokra tagoljuk a témákat, így először a játékmódokat, majd a fejlesztési fát érintő válaszokat hoztuk el nektek.

Ezúttal a kerekes járművek és a tüzérség kerül középpontba, de a következő napokban szó lesz a tier limites tankok helyzetéről, a prémium lőszerekről, a térképekről és egyéb játékmechanikai elemekről is.

Kerekes járművek

Tervezitek, hogy más nemzeteknek is adjatok kerekes járműveket a franciákon kívül?

Egyelőre azt figyeljük, hogy viselkednek a kerekes járművek, és ezzel egyidejűen történelmi anyagokat is keresünk hozzájuk. Ha minden jól megy, akkor a következő kerekes nemzet a brit lesz.

Lehetővé tudnátok tenni, hogy a kerekesek megállítsák a kerekeket érő lövések? Jelenleg sokszor elszenvedett sebzés nélkül tovább gurulnak.

Ez a kerekes járművek egyik fő dizájneleme. Egy kerék elvesztése nem okozza a jármű megállását.

Tüzérség

A HE lövedékek működési elvét, esetleg a kábítás mechanikát tervezitek módosítani?

Számításba veszünk alternatív lehetőségeket a HE kapcsán, hogy egy új megközelítésből egyensúlyozzuk újra ezt a lövedéktípust, -és a tankokat általánosságban. A változtatások nem érintik a jelenlegi formájukat, hisz ezt a következő teszten szándékozunk a nagyközönség elé tárni. A kábítás mechanikát nem fogjuk megváltoztatni.

Tervezitek, hogy tüzér ágakat adjanak például a kínai, japán vagy épp a csehszlovák nemzet fejlesztési ágához?

Kutatásokat végzünk ebben az irányban. Amint biztosra tudunk mondani valamit, tájékoztatunk benneteket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
12 db hozzászólás
 • ticsung 1 éve
  Ez jó rövidre sikerült...
  0 0 Válasz
 • Csory 1 éve
  Meg kitérö semmitmondó válaszok vannak. Az röhely, hogy egy ilyen kis futrinka akát a Jagpz-E100 1050-es alfás lövedékét is csak úgy megfogja. A WG szerint azok úgy jók, ahogy vannak. Még pont hiányzik további ág belölük, akárcsak a klikkerekböl.
  0 0 Válasz
  • Menjeninnen1972 1 éve Csory
   Pont tegnap Frontlineon három Progit intézett el egy EBR,nem kell még több belőle, még ez is sok ami van,inkább a tankokra helyeznék a hangsúlyt
   0 0 Válasz
 • gaspizoli 1 éve
  Undorítónak tartom hogy egy kerekes járművet nem lehet a kerekénél megsebezni holott az összes többi tankot lehet a lánctalpon keresztül.
  0 0 Válasz
 • Menjeninnen1972 1 éve
  Mostmár aktiválom az enyémet,ott van a garázsban az EBR 80,mikor bevezették kihúztam a küldisorozattal azóta egy percet nem mentem vele
  0 0 Válasz
 • nagypal 1 éve
  Már csak az hiányzik a játékból, hogy minden nemzetnek legyenek kerekesei meg tüzérei. Prémiumnak meg jön a katyusa ? :XD.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés