"A következő kerekes nemzet a brit lesz" - Fejlesztői válaszok 3. rész

A fejlesztői mega kérdezz-felelek legújabb részében a tüzérséget és a kerekes járműveket érintő témákat boncolgatjuk.

A Wargaming egy igencsak terjedelmes AMA (kérdezz tőlem bármit) keretein belül a játék gyakorlatilag minden aspektusára kiterjedő kérdéskört megválaszolt. Az áttekinthetőség érdekében úgy láttuk jónak, ha rövidebb, emészthetőbb darabokra tagoljuk a témákat, így először a játékmódokat, majd a fejlesztési fát érintő válaszokat hoztuk el nektek.

Ezúttal a kerekes járművek és a tüzérség kerül középpontba, de a következő napokban szó lesz a tier limites tankok helyzetéről, a prémium lőszerekről, a térképekről és egyéb játékmechanikai elemekről is.

Kerekes járművek

Tervezitek, hogy más nemzeteknek is adjatok kerekes járműveket a franciákon kívül?

Egyelőre azt figyeljük, hogy viselkednek a kerekes járművek, és ezzel egyidejűen történelmi anyagokat is keresünk hozzájuk. Ha minden jól megy, akkor a következő kerekes nemzet a brit lesz.

Lehetővé tudnátok tenni, hogy a kerekesek megállítsák a kerekeket érő lövések? Jelenleg sokszor elszenvedett sebzés nélkül tovább gurulnak.

Ez a kerekes járművek egyik fő dizájneleme. Egy kerék elvesztése nem okozza a jármű megállását.

Tüzérség

A HE lövedékek működési elvét, esetleg a kábítás mechanikát tervezitek módosítani?

Számításba veszünk alternatív lehetőségeket a HE kapcsán, hogy egy új megközelítésből egyensúlyozzuk újra ezt a lövedéktípust, -és a tankokat általánosságban. A változtatások nem érintik a jelenlegi formájukat, hisz ezt a következő teszten szándékozunk a nagyközönség elé tárni. A kábítás mechanikát nem fogjuk megváltoztatni.

Tervezitek, hogy tüzér ágakat adjanak például a kínai, japán vagy épp a csehszlovák nemzet fejlesztési ágához?

Kutatásokat végzünk ebben az irányban. Amint biztosra tudunk mondani valamit, tájékoztatunk benneteket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.