Rocket League - Leleplezték az őszi menetrendet, végre érkezik pár régen beígért dolog

Rocket League - Leleplezték az őszi menetrendet, végre érkezik pár régen beígért dolog

A Psyonix a hagyományoknak megfelelően közzétette, milyen változásokra számíthatunk ősszel.

Július végefelé is kijelenthetjük, hogy tartalmas nyarunk volt - már ami a játékbeli tartalmakat illeti. A Radical Summer eseménysorozat megmozgatta a játékosokat, az Ecto-1 és K.I.T.T. járművek pedig további ínyencséget hoztak a játékba. Előbbi eseménysorozat harmadik és utolsó része még augusztus 12.-ig tart, a Rocket Pass 3-nak is lassan vége - itt az ideje, hogy megnézzük, mi vár ránk utána.

Rocket Pass 3 vége, hamarosan érkezik a 4

A Psyonix érzékelte, hogy nagyon sok idő telt el a Rocket Pass 2 és 3 között üresjáratban, ezáltal a mostani Pass egészen augusztus 27-ig tart. Bár ezen a héten lejárnak az utolsó heti kihívások, az itemeket továbbra is gyűjthetitek.

Megállás pedig szóba se jöhet: a jelenlegi Pass vége utáni másnapon, azaz augusztus 28-án kezdetét is veszi a Rocket Pass 4 is, minimális változásokkal: a heti kihívásokat már utólag is teljesítheted, így ha hosszabb ideig voltál távol a játéktól, vagy csak nem volt meg a hangulatod, hogy teljesítsd azokat, mostantól bármikor pótolhatod a kimaradt kihívásokat.

Véget ér a kompetitív 11. szezon, következik a 12.

Augusztus 27-én nem csak a Rocket Pass 3 ér véget. Tessék megnyomni a rangsorolt mérkőzéseket, mert ezen a napon a 11. szezon is véget ér, és másnap, 28-ától elkezdődik a 12. is. A szezon jutalmairól később lesz bővebb infó, de annyi biztos, hogy Bronztól Grand Champion rankig mindenki kap egyedi jutalmat, beleértve az extra mód Grand Champion játékosait is.

Hangerőre figyelni - audiováltozások érkeznek

A fejlesztőcsapat hallott róla (hehe), hogy a korábbi frissítésben a játék hangfájljait érintő változások nem feltétlen nyerték el teljes egészében a játékosok tetszését, ezért további változások lesznek. Az augusztus 27-i frissítéssel remélhetőleg több embernek fognak tetszeni a játékhangok. További információ szintén később.

Mi várható még?

Új statisztikák

Két új statisztika is elérhető lesz a frissítést követően: a "Magaspacsi" és a "Lapospacsi" (High Five, Low Five). Előbbit azért kapod bármely játékmód közben, ha a levegőben kilököd bármely csapattársad, ha valamelyikőtök gólt lőtt, míg utóbbit ha mindezt a földön gurulva teszed - mint amikor focimeccsen lepacsiznak a csapattársak a gólszerzővel.

A kosárlabda játékmódhoz pedig elérhető lesz egy úgynevezett "Csont nélkül" (Swish) statisztika, amely azt számolja, hány olyan gólt lőttél, amely nem ért hozzá a gyűrűhöz.

Érkezik Halloween

Bár a jelenlegi kánikulával is olykor a frászt lehet hozni az emberekre, a Psyonix most az őszi eseményre gondolt. Bár a mostani nyári eseményeket nehéz lesz felülmúlni, de a Psyonix igyekszik megugrani majd a lécet.

Új, továbbfejlesztett bajnokságmód

Sokan várták a játékba beépített bajnokságmódokat, de nem aratott osztatlan sikert, és sokszor szorult hibajavításra is. A Psyonix ezért újracsinálja a játék ezen funkcióját, és amolyan verzió 2.0 kerül majd kiadásra belőle. A tervek szerint automatizált, menetrend szerinti bajnokságok is lennének majd, amelyeken bárki részt vehet. További információ erről később.

És ami elmaradt a nyáron

A fejlesztőcsapat ígért más változást is a mostani nyárra időzítve. A játékbeli party-rendszer, raktármenedzsment, és sok más - ezek sajnos elmaradtak. Elfelejtve azonban nincsenek, a tervek szerint ősszel kerülnének be a játékba.

Mi a véleményetek a menetrendről? Melyiket várjátok ezek közül a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!