Így szerezd meg mindkét fejlesztett felszerelést a Homefront módból!

Így szerezd meg mindkét fejlesztett felszerelést a Homefront módból!

Mutatjuk, hogyan szerezheted meg a leghatékonyabb módszerrel mindkét fejlesztett felszerelést Homefront módból.

A Homefront csatáit augusztus 5-éig élvezhetjük, de mivel a lehetőségeink meglehetősen limitáltak ebben a játékmódban, ezért összegyűjtöttünk nektek néhány tippet, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban érhessétek el a maximum szinteket.

Ha csak pár kört tudsz játszani naponta, akkor addig ne váltogasd a frontokat, amíg egyet nem teljesítettél százszázalékosan. Ha mindkettőt teljesíteni szeretnéd:

  1. Free-to-play módszer (0-700 aranyba kerül): Technikailag mindkét fejlesztett felszerelést megszerezheted, ha összegyűjtöd az összes üzemanyagkannát, mindig az első helyen végzel a csapatodból és minden csatát megnyersz, -bár ha ennyire szerencsés vagy, akkor inkább lottózz.
  2. Ajánlott módszer (1.400-2.100 aranyba kerül): Vegyél meg minden második szintű fejlesztést, és kényelmesen kifarmolhatod mindkét felszerelést 60-84 csatából. Ha nagyon jó vagy, vagyis a csatáid több, mint 50%-át nyered, akkor akár négy kettes szintű is elég lehet.
  3. Pay-to-win módszer (6.000-9.000 aranyba kerül): Ha mindegyik harmadik szintű fejlesztést megveszed, akkor 2-3 nap alatt mindkét jutalmat megszerezheted. Ha nincs időd vagy csak későn tudsz belekezdeni a módba, akkor ez az egyetlen lehetőséged. Összességében ez még mindig egy kiváló lehetőség, hiszen 9.000 aranyért cserébe 9.000 kötvény értékű felszerelésre tehetsz szert.

További tippek:

  • Ne vedd meg korán a harmadik szintű fejlesztéseket, ugyanis az a négy darab kettes szintű 1.400 aranyért 140 divíziópontot ér, míg a harmadik szintűek csak 90 pontot adnak 1.500 aranyért. Várj és játssz pár napot, és kell, csak akkor vedd meg a legnagyobb csomagot.
  • Ne játssz a harmadik szinten az első napokban, hiszen ezzel elrontod a kisebb szintű társaid játékát, és a legmagasabb szinten még úgy is csak nehezen verhetőek vissza a támadások, ha mind az öten hármas szintűek vagytok.
  • Szakaszban játszani veled egy szintű társakkal a legjobb esélyed a győzelemre.

Mennyit lehet és mennyit kell játszani?

Összesen 80 üzemanyagkannát gyűjthetsz össze. Összesen 2*11 jön a napi ingyenes bónuszból, 2*11 a random csatás küldetésekből, illetve további 12 a második szintért és 24 a harmadikért.

Szint Átlag Győzelem Vereség
I 20 25 10
II 50 75 40
III 70 100 50

Összesen 4.000 pontot kell szerezned a felszerelésekhez, ami a harmadik szinten 50-60 csatát jelent, és ebből az is világossá válik, hogy az első szintről ingyenes játékkal lehetetlen elérni a célt.

A játékmód tehát kissé keserű szájízt hagy maga után, de reméljük, hogy ettől függetlenül sokan viszitek majd sikerre a harcokat!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.