Dusty Depot visszatér! - Megérkezett a Fortnite tizedik szezonjának első teaser képe

Dusty Depot visszatér! - Megérkezett a Fortnite tizedik szezonjának első teaser képe

Az Epic Games stílusosan a Fortnite World Cup Solo módjának programtervébe csempészte be a képet.

Az Epic Games a tegnapi Duo döntőnél elhintette, hogy a Solo döntő más lesz, ugyanis elhozzák a közösségnek a tizedik szezon első teaser képét. Ígéretüket be is tartották és ezúttal bizony nem egy karaktert, hanem egy helyet villantottak meg. Eddig minden szezonban a Battle Pass valamelyik karakterét figyelhettük meg az érkező teaser képeken, most azonban egy letűnt hely, Dusty Depot fénye tűnhet majd fel újra az égen!

Úgy fest, hogy az időutazás ezúttal talán tényleg megérkezik, elvégre lássuk be, most már történt annyi minden a pályán, hogy egy apró csavarás az idő kerekén hatalmasat szólna. Kételkedünk benne, hogy a teljes térkép visszaáll majd, az azonban biztos, hogy Dusty Depot valamilyen formában visszatér. Időközben a hivatalos Twitterre is kikerült a kép, a Fortnite 10. szezonja hivatalosan is augusztus 1-én érkezik!

A következő napokban további teaser képek várhatóak, amik ez alapján talán további visszatérő helyszíneket fednek majd fel. Vajon visszatér majd az az ominózus gyár is, amit oly sokan hiányolnak Dusty közeléből? Netán a romos villából álló placc a térkép északi részén? Most konkrétan bármit megvillanthat az Epic Games. Érdekes koncepció egyébként ez tőlük, hiszen mint mondtam eddig mindig a skinekkel promozták a szezonokat, most azonban fordulhat a kocka, ezúttal talán a Battle Pass skinek lesznek teljes homályban.

Mi a véleményetek Dusty visszatérésről?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!