Mobilokra is megérkezett a Doom és a Doom 2!

Mobilokra is megérkezett a Doom és a Doom 2!

Hivatalosan is megjelent az id Software két legendás játéka mobileszközökre!

A Doom és a Doom 2 megkerülhetetlen játékoknak számított a 90-es évek közepén. Az IDDQD és IDKFA csalásokat álmunkból felébresztve is tudtuk, miközben alig vártuk a suli végét, hogy újabb szörnyhordákat mészárolhassunk le a láncfűrészünkkel, vagy a BFG 9000-esünkkel. Mindkét játék bekerült a történelemkönyvekbe, azonban egy újabb fejezetet nyílt meg azzal, hogy a Bethesda elkészítette a mobilos portot mindkét remekműhöz.

 

A 2019-es Quakeconos bejelentés után már azonnal tölthették is a rajongók a játékot, ami elég vegyes értékeléseket kapott az első órákban. Többen panaszkodtak az irányításra, a gyors mentés hiányára és a játékon belüli zene indokolatlan belassulására esetenként. Ezek alapján még érdemes várni a vásárlással, mivel rengeteg javítás vár még a Doom 1-2-re.

Doom 1-2 letöltése mobil eszközökre

Mindegyik játékért 4,99 dollárt, azaz nagyjából 1500 forintot kell kicsengetnünk, ami nem egy nagy összeg azoknak, akik szeretnék újra átélni gyerekkoruk egyik meghatározó játékát akár telefonon, vagy tableten is. Bejelentette még a Bethesda, hogy a Doom 3 is új platformon hódít tovább, ugyanis Nintendo Switchre, Xbox One-ra és PlayStation 4-re megérkeztek a pokol démonjai. Aki szeretne valami újba belekóstolni annak sem kell messzire mennie, mivel a Quakeconon 48 (!) perces ízelítőt kaptunk a Doom Eternalból, ami azonnal pozitív reakciók ezreit váltotta ki a rajongókból.

 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!