0-2-ről 3-2: az utóbbi évek legizgalmasabb MondoCon döntőjét játszotta pietroetin és balazsr

0-2-ről 3-2: az utóbbi évek legizgalmasabb MondoCon döntőjét játszotta pietroetin és balazsr

A Mech Paladin és a Token Druid játszotta a főszerepet a 2019-es nyári MondoCon - PC Guru Show döntőjében.

Két selejtezőről lehetett bejutni a MondoCon - PC Guru Show 2019-es nyári döntőjébe, ahol 50 000 forint összdíjazásért kártyázhattak a legjobbak. Pietroetin és balazsr egy öt meccses párharcban szórakoztatták a nézőket, nézzük is meg, mi történt a vasárnapi versenyen!

Pietroetin deckjei: Token Druid, Tempo Rogue, Zoo Warlock és Aggro Shaman (bannolták)

Balazsr deckjei: Token Druid, Midrange Mech Paladin, Bomb Hunter és Control Warrior (bannolták)

Az első két meccs annyira sima volt, hogy valószínű sokan már a harmadikat is odaadták pietroetinnek. A Midrange Mech Paladin semmit sem tudott kezdeni a nagyon gyors Zoo Warlockkal, ami azért behúzta időben a Sea Giantet és a Magic Carpetet is. A második mérkőzésen egészen a hatodik körig bírta balazsr az ütéseket, de ott padlóra küldte a Tempo Rogue, köszönhetően a 3. és 4. körben kipakolt Hench-Clan Thugoknak. 2-0-s vezetésnél pietroetin Token Druidja csődöt jelentett és balazsr hatalmas küzdelmek árán, de megfordította a döntőt.

Nézd meg PCGuruMagazin MondoCon - PC Guru Show Hearthstone döntő - pietroetin vs. balazsr című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Először a Mech Paladinnal próbálkozott a Dudu ellen és végre nem hagyták cserben a nagy Tauntok balazsr-t. Nagyon agresszíven játszott pietroetin, de a Kangor's Endless Army végül egy mozdulattal kivégezte Malfuriont. Utána következett egy Token Druid mirror, amiben mindkét játékosnak volt esélye a győzelemre, azonban a kivéreztetés stratégiája és a nagyszerű Zilliax tech végül balazsr-nek bevált, így kiegyenlítette a párharcot. A mindent eldöntő meccsen a papíron esélytelenebb Bomb Hunterrel nagyszerűen húzott balazsr és pietroetin hiába tett meg minden tőle telhetőt, harmadjára is kapitulálnia kellett a Token Druiddal.

A győzelemmel balazsr 35 000 forintot, pietroetin a második helyezésért 15 000 forintot tehetett zsebre. Folytatás ősszel, amikor már a Saviors of Uldum lapjai is színesíteni fogják a paklikat!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!