Túl sok a feliratkozód és nem streamelsz csak heti egyszer? Röpül a ban a Twitchtől!

Túl sok a feliratkozód és nem streamelsz csak heti egyszer? Röpül a ban a Twitchtől!

NBDxWilliams csatornáját teljesen érthetetlen indokkal bannolta a Twitch.

Vannak olyan közvetítők, akik rendszeresen streamelnek, de a Twitch számára még ez a szám is kevés. NBDxWilliams az iRacing játékot közvetítette a rajongóinak heti egy alkalommal, akik meghálálták a bizalmat és közel 1300 feliratkozással támogatták a videóst. Ebből több, mint 300 nem Twitch Prime-os subscribe volt, ami azt jelenti, hogy nem sajnálták a legalább havi 5 dollárt tőle a nézők. A Twitch azonban kijelentette, hogy ez így nem mehet tovább és először a kifizetéseket vonták meg Williamstől, majd bannolták a csatornáját.

A Twitch csalásért bannolta véglegesen a csatornát, majd mikor ráírt Williams a supportra, hogy mégis ezt hogyan gondolták kapott egy abszurd emailt. Egy ekkora vállalat nem engedheti meg magának, hogy ilyen emailekben válaszoljanak azoknak, akik segítséget kérnek tőlük.

Már korábban is megvonta a kifizetéseket a Twitch Williamstől, mivel csalásra gyanakodtak és nem néztek utána, hogy pontosan mi is a menetrend a csatornán, mi alapján jönnek a feliratkozások, ki is egyáltalán ez a streamer. Mivel pénzt nem látott a támogatásokból, ezért Williams már kérte korábban a nézőit, hogy inkább ne is suboljanak rá, mivel nincs értelme.

A Twitterre mindent kiposztolt Williams, aminek végül meglett a következménye, ugyanis a csatornáról leszedte a bant a világ legnagyobb streaming oldala, azonban arról nincs hír, hogy a subpénzeket mikor kapja meg, akár visszamenőleg is Williams. Hivatalos emailt / indoklást / postagalambot / füstjeleket ugyanis nem kapott Williams, mindössze csak azt vette észre, hogy újra hozzáfér a csatornájához.

Átmeneti megoldással zárult tehát az ügy, ami újra megmutatta, hogy a Twitch mostani üzletpolitikája mögött meghúzódó döntéseket jogosan lehet megkérdőjelezni. Vannak, akiket folyamatosan ellehetetlenítenek, miközben mások élvezik azt, hogy bármit megtehetnek, akkor sem fogja megvonni tőlük a Twitch a támogatásokat.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!