Ezt is megértük: 8500 forintot fizetnek egy gamer lány fürdővizéért!

Ezt is megértük: 8500 forintot fizetnek egy gamer lány fürdővizéért!

Bármit el lehet adni manapság, akár Belle Delphin fürdővizét is.

A 19 éves Belle Delphine az egyik legfelkapottabb Instagram celeb az elmúlt hónapokban. Jelenleg 3,9 millió követőjének színesíti a mindennapjait Instán, de akár közvetlenül is lehet támogatni az influencer kisasszonyt, amit privát képekkel hálál meg. Legutóbbi akciójában saját fürdővizét kezdte el árusítani a rajongóinak, egy kis üvegcsét 30 dollárért, azaz nagyjából 8500 forintért. A hivatalos webshopjának közleménye szerint azonnal el is fogyott az első adag, akiknek nem jutott annak sem kell kétségbeesnie, hamarosan újabb szállítmány várható egyenesen Belle kisasszony kádjából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What was i going to do to top my pornhub stunt? well if you guessed selling my bath water youd be right!! ???????? get your very own here... www.belledelphinestore.com

Belle 19 (@belle.delphine) által megosztott bejegyzés,

Tulajdonképpen Belle kiváló érzékkel találta meg azt a piaci rést, amit eddig még senki sem igyekezett betölteni fürdővízzel. Pontosan nem tudni, hogy kik és milyen célból vásárolták meg a rekordidő alatt értékesített Gamer Girl Bath Water márkájú víz első adagját, de bizonyára jó okuk volt rá. Belle Delphine könnyen lehet, hogy csak egy görbe tükröt akar mutatni a társadalomnak és arra próbálja felhívni az emberek figyelmét, hogy a XXI. század influencerei bármire rávehetik a követőiket, ami hosszútávon akár globális problémákhoz is vezethet. Valószínűbb azonban, hogy a 19 éves fiatal felnőtt üzletasszony egyszerűen csak könnyű bevételhez akart jutni és ezért kezdte el forgalmazni a fürdővizét.

A fürdővíz emberi fogyasztásra nem alkalmas, az egyéb felhasználást meg inkább mindenkinek a saját fantáziájára bízzuk. 

Ti mit gondoltok a "fürdővíz" jelenségről?

Aktuális nyereményjátékaink:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!