Visszavonul a német CS egyik legnagyobb veteránja! - Gob b szögre akasztja az egeret

Nagy változások előtt áll a BIG.

Pár napja hallhattuk a hírt, hogy a BIG talán régi-új csapatot épít, smooya visszatérésével. A pletykák szerinti felállásból gob b és denis maradt ki, előbbi távozása pedig igaznak bizonyult.

Bár az új felállást még nem ismerjük, Fatih "gob b" Dayik ma bejelentette visszavonulását. Tehát nem csak a BIG kezdőjében, a profi mezőnyben sem láthatjuk már többé őt, igaz az e-sportot nem hagyja véglegesen el, sőt, továbbra is a BIG családját fogja erősíteni, valamilyen menedzseri pozícióban.

"Ahogy már sokan kitaláltátok, befejezem a profi játékos karrierem. Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak és a csapatomnak. Nélkületek nem jutottam volna el eddig, ti adtátok a legtöbb motivációt. Sokan írtátok, hogy ne adjam fel. Ez még nem a vég, folytatni fogom a munkát a BIG-ben. Mindössze szükségem volt egy kis változatosságra, egy új szerepre. A menedzsment továbbra is mindenben támogatni akart, köszönöm nekik. Talán sokan nem örültök ennek, de biztosíthatlak titeket, hogy ez tényleg nem a vége még semminek. Remélem továbbra is ugyanúgy támogatni fogtok, mint korábban."

(...) "Kiábrándító hat hónapon vagyunk túl, de ha valamikor, akkor most valóban szükségünk van a támogatásotokra. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy fejlődni tudjunk. Remélem megértitek és elfogadjátok a döntésem. Szükségem van egy kis pihenésre mielőtt teljesen belevetem magam az új munkába. Remélem megértetek engem és biztos vagyok benne, hogy számtalan szép pillanatot élhetünk még át együtt a jövőben."

Gob b még az NRG csapatánál eltöltött ideje alatt döntötte el, hogy létrehoz egy német csapatot, akik majd újra fellövik Németországot a CS:GO nagytérképére. Sajnos nem mondhatjuk, hogy ez maradéktalanul sikerült, de még így a legjobb nyolc közé jutott a BIG a PGL és a FACEIT Majorön is, a tavalyi ESL One: Kölnt pedig a második helyen zárták. Arról nem beszélt a német, hogy lesz-e még más változás is a csapaton belül vagy, hogy valóban visszatér-e majd smooya.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!