Így reagáltak a profik az Epic legújabb agymenésére, a B.R.U.T.E.-ra

Így reagáltak a profik az Epic legújabb agymenésére, a B.R.U.T.E.-ra

Lassú, és könnyen kezelhető, legalábbis az első pár meccsig azt hitték.

Tegnap kora délelőtt megérkezett a Fortnite X, azaz a 10. szezon. Jó szokásához híven az Epic ismét felborította a metát, ezúttal viszont könnyen előfordulhat, hogy egy olyan fiaskót követtek el, mint a repülők vagy éppen a kard esetében. Tegnap ugyanis megérkezett a B.R.U.T.E. nevű jármű, ami egy két ember által irányított szerkezet. Egyikőjük az irányt, az ugrást és csúszást kezeli, míg a másik utas a két fegyverrel babrál. A Shotgunra most nem igazán térnénk ki, hisz erős, de túl sok vizet nem zavar egy-egy harc közben. Nem úgy, mint a rakéták, ami ellen nincs effektív védekezés. Ha nem te ölöd meg először a robotot irányító játékost, akkor ez történik:

Epic, is this what you wanted for your game ? from r/FortNiteBR

Természetesen nem csak nekünk, mezei játékosoknak érdekes élmény az új robot, hanem a profiknak is, akik erős poszttraumás stressztől szenvedhetnek minden szezon kezdetén.

Vannak azért olyanok is, akik nem a szenvedő, hanem az adó fél szerepét vették fel. Ilyen volt TimTheTatman is, aki egész házakat szedett szét pillanatok alatt, amit ő nagyon, az ellenfelei kevésbé élveztek.

Dakotaz ugyancsak nagyon mókásnak tartotta, valószínűleg csak addig, ameddig ő adta a pofonokat.

Ezután viszont a profik is megszólaltak, akik egyöntetűen kiégtek a legújabb újdonságtól.

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy a rakéták már a következő frissítések valamelyikében gyengítve lesznek és a mobilitás is erős kérdéseket vet fel. A 3 millió dollárt nyerő VB Solo bajnok első találkozása a robottal például ilyen volt:

Fortnite World Cup Solo champion gets outplayed. from r/FortNiteBR

Szerintetek jó így a robot, vagy megérdemli a nerfet?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!