Van remény! - Lehet, hogy a Majorrel együtt valóban új Operation érkezik majd?

Van remény! - Lehet, hogy a Majorrel együtt valóban új Operation érkezik majd?

Persze lehet, hogy a frissítésben megjelent kódokra egy sokkal hétköznapibb magyarázat van.

Van az a vicc, hogy "A NASA vizet talált a Marson. Pontosabban vízre utaló jeleket a kövekben... gyakorlatilag vízkövet találtak." Valami ilyesmiről beszélünk most is, több, mint két éve volt az utolsó Operation, azóta minden egyes apró fűszálba belekapaszkodunk, ha egy esetleges új Operation érkezéséről van szó.

Hiába volt például a legutóbbi frissítés is tartalmasabb az átlagnál, az sem egy új Operation volt, mégis ez a patch adhat most okot a bizakodásra. A fájlok között ugyanis rábukkantak néhány kódsorra, amik akár egy új Operation előszelének is tekinthetőek.

Pár napja pont arról beszéltünk, hogy mi lenne ha a Dota2 mintájára, a CSGO is bevezetne egy tartalmasabb Viewer Pass-t, ami nem csak tengernyi tartalmat hozna a játékosoknak, de a bevétel egy részét az aktuális Major díjazására is fordítanák. Lehet, hogy telibe találtuk és pontosan erre készül a Valve? Vagy valami nagyon hasonlóra?

A StarLadder Major díjazása már nem fog változni, de ettől függetlenül egy új Operation-nel és a berlini Majorrel egybekötött Viewer Pass-nak úgy gondolom sokan örülnének. Persze ez még mindig csak reménykedés, hiszen a fenti kódok teljesen más, általános célokat is szolgálhatnak, de reménykedjünk benne, hogy egy új Operation van készülőben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!