Első nap megduplázta a feliratkozói rekordot Ninja a platformváltás után!

Első nap megduplázta a feliratkozói rekordot Ninja a platformváltás után!

Egyelőre a Microsoft örülhet, ugyanis Ninja bődületes rekordot döntött már az első nap.

Augusztus 1-jén jelentette be Ninja, hogy ott hagyja a Twitchet és a Microsoft égisze alá tartozó Mixerre helyezi át a streamer karrierjét. A többéves szerződés részleteiről egyelőre semmit sem tudni, azonban hatalmas összegekről van szó, mivel Tyler "Ninja" Blevins volt a Fortnite első igazán nagy tartalomgyártója.

A váltás előtt Twitchen "mindössze" 15000 feliratkozóval rendelkezett Ninja, aki az ingyenes Twitch Prime bevezetésekor a 250 000-es álomhatárt is átlépte. Ezek a számok mostantól a feledés homályába vesznek, ugyanis már az első nap őrületes rekordot döntött Blevins, miután benyomta a Fortnite streamet Mixeren. Ingyenes feliratkozásból 500 000-t (!) gyűjtött be, amivel minden eddigi rekordot átadott a múltnak. A Microsofot mellett a másik nagy nyertese a Ninja -> Mixer üzletnek az Apple, ugyanis a Mixer alkalmazás letöltésével lehet hozzájutni az ingyenes feliratkozáshoz, ennek köszönhetően a Mixer applikáció azonnal átvette a legnépszerűbb alkalmazásnak járó trófeát az iOS App Store-ban. Ezekből a számokból jól látható, hogy Ninja nem egyszerűen egy streamer, hanem egy hatalmas befektetési potenciállal rendelkező influenszer, aki megéri az utolsó centet is, ha valaki szeret nagyban gondolkozni. 

Hogy mi vár még Ninjára a jövőben azt egyelőre nehéz megjósolni, mivel a Mixer még mindig gyerekcipőben jár a Twitchhez képest, de ha sikerül nekik a jövőben még néhány Ninja méretű streamert (DrDisrespect, Shroud, TimTheTatman) megszerezni, akkor könnyedén átbillenhet a mérleg nyelve a Mixer oldalára.

Ti néztétek Ninja első Mixer adását?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!