A Rocket League item rendszere alapjaiban változik meg, eltűnnek a ládák

A Rocket League item rendszere alapjaiban változik meg, eltűnnek a ládák

A Psyonix és az Epic Games közös döntése során már nem sokáig költhetjük kulcsainkat ládanyitásra.

A különböző ládák a Rocket League megjelenése óta a játék részét képezték. Kezdetben még csak 1-től 4-ig sorszámozva volt négy külön láda, ezek visszavonulása után a különböző nevekkel ellátott szerencsedobozok folyamatosan kerültek be a játékba, ezáltal pedig új és új itemek is bemutatkozhattak a játékban - beleértve autókat, illetve a különböző animált festéseket. Ez viszont már nem sokáig marad így, ugyanis a Psyonix és az Epic Games közös döntése során még az idei évben eltűnnek ezek a ládák, helyükre pedig egy olyan rendszer érkezik, amelyben előre láthatod, hogy milyen tárgyat készülsz megvásárolni. Ez elvileg hasonló elven fog működni, mint a Fortnite STW módjába nemrég bevezetett rendszer.

A ládákat illetően nem tudni, hogy teljes egészében eltűnnek-e a játékból, vagy a régi, sorszámozott ládákhoz hasonlóan ugyanúgy megmaradnak az inventory-ban, csupán nem kap senki többet. Erről további információt későbbre ígértek a fejlesztők. Viszont annyi biztos, hogy ez a változás nem érinti a Rocket Pass Prémiumból, a DLC-k által, illetve az Esport Boltból szerzett itemeket. 

FRISSÍTÉS

Redditen több információt került megosztásra, mint ami a hivatalos cikkből kiderül. Ezek alapján a ládák addig maradnak az inventory-ban, amíg a teljes változás végbe nem ment. Ezt követően ezeket a ládákat kicserélik valami másra, egy jó alternatívára.

Kulcsokat továbbra is tudsz majd vásárolni, amíg a ládák elérhetőek maradnak. Ezt követően a kulcsaid értékének megfelelően szintén kapsz majd valamit. Ezekről a megtérített kulcsokról további információk később, annyi biztos, hogy nem lesz "Untradeable" ez a fizetőeszköz, ugyanis az a játék "gazdasági világának", illetve a cég céljaival nem lenne összhangban.

A Rocket Pass Prémium ára nem változik, az átváltási árfolyam a későbbiekben derül ki, de a továbbiakban is ugyanannyiért tudod majd megvásárolni a prémiumot, mintha 10 kulcsot költöttél volna rá.

Ti mennyire örültök ennek a változásnak? Írd meg véleményed hozzászólásban!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!