Állítsd össze saját Season 9-es recap videódat, az Epic Games egyedivé tette a folyamatot

Állítsd össze saját Season 9-es recap videódat, az Epic Games egyedivé tette a folyamatot

Fortnite - A kilencedik szezon visszatekintő videójába az Epic Games egy nagyszerű csavart ültetett be, most már mi magunk adhatjuk meg, hogy mit szeretnénk látni benne.

Az Epic Games jó szokásává vált, hogy szezonról szezonra mindig kedveskedik a játékosainak egy dedikált recap, azaz visszatekintő videóval az előző szezonra vonatkozóan. Ezekből a videókból különféle érdekességeket tudhatunk meg, például, hogy kivel játszottuk a legtöbbet meccset, melyik volt az általunk legtöbbet használt fegyver, kedvenc skin, és még sok más ilyen.

Ha te magad nem kaptál email értesítést róla, akkor ide kattintva nyithatod meg a recap videó készítési felületét, amely egy bejelentkezést követően elérhetővé válik.

Ahhoz, hogy elkészíthesd a videódat, rendelkezned kellett a 9. szezon BP-jével és legalább 20 darab heti küldetést teljesítened kellett. Természetesen az oldal bír egy olyan funkcióval is, hogy az Epic automatikusan elkészíti neked a videót, ám abba belekerülhetnek olyan megkérdőjelezhető adatok is, mint a "legjobb helyezésed az adott szezonban". Ha nyertél legalább egy darab meccset, akkor természetesen az 1. helyet fogja mutatni neked az oldal ennél a résznél.

Az alábbi lehetőségek közül választhatunk, ha mi magunk állítjuk össze a videót:


A választható statisztikai adatok közül egyszerre maximum 6-ot lehet bepipálni, viszont többször is legenerálhatjuk a videót, szóval adott esetben minden lehetőséget kiaknázhatunk. 

Számotokra melyik volt a legérdekesebb adat?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!