Válaszolnak a profik - Van maradása Vertigo-nak a versenypályák között?

Válaszolnak a profik - Van maradása Vertigo-nak a versenypályák között?

Nem mondanám, hogy meglepő válaszokat kaptunk.

Idén januárban Vertigo jött, látott és elbukott. Bár már korábban is játszható volt a pálya, sem akkor, sem most nem örvend nagy népszerűségnek nem csak az általános játékosok, de a profik között sem. Ennek ellenére mégis foglalkozik vele a Valve, a legújabb frissítésben is alaposan átdolgozták Vertigo-t.

Túlzsúfolt, átláthatatlan, koránt sincs egyensúlyban (még csak annyira sem, mint Nuke), csúnya, unalmas nézni és játszani is rajta. Leginkább így lehetne összefoglalni röviden Vertigo-t, mégis bent van az aktív versenypályák között, sőt, néha még egy-egy Bo3-as meccsen is láthatjuk. Az utóbbi fél év alapján talán a CR4ZY (korábban Valiance) az OpTic és a FURIA csapatait lehetne kiemelni, ők ha nem is erőszeretettel, de azért be szokták választani Vertigo-t.
A legtöbb profi viszont nem igazán rajongott a pályáért, amikor az bekerült a verseny pályák közé. A Betway legújabb videójában annak jártak utána, hogy változott-e január óta a profi játékosom véleménye? Nem kell nagy jósnak lenni ahhoz, hogy megmondjuk a válaszok 99%-át, a megkérdezettek közül szinte mindenki kivenné Vertigo-t az aktív versenypályák közül.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!