A következő epizódban debütálnak a Frontline boosterek

A következő epizódban debütálnak a Frontline boosterek

Végső soron a Frontline mód is a pay-to-win koncepciót viszi tovább?

A Frontline boosterekről vagy személyes tartalékokról már írtunk nektek korábban. Az előző cikkben ismertetett működési elvek változatlanok, azaz egy órán keresztül +100% XP-t adnak Frontline módban. Ez a szorzó a csata végén megszerzett rangod alapján kapott pontokat duplázza, tehát ha elérted a Generális rangot, akkor 1.200 helyett 2.400 XP-t fogsz kapni.

Augusztus 12-e és augusztus 19-e között random csatákban 10 darab boostert szerezhetsz, amit természetesen mind az augusztus 19-én kezdődő hetedik, mind a szeptember 23-án kezdődő nyolcadik epizódban használhattok majd. Ha esetleg ez mégsem lenne elegendő, akkor némi arany ráfordítással további tízre tehettek szert.

Egyszerűen fogalmazva maximum 20 gyorsítót szerezhettek, amikkel hamarabb érhetitek el az áhított Emil 1951 és AE Phase I harckocsikat. A jelenlegi rendszerben átlagosan 15-20 óra egy-egy tekintély szint elérése, ezért aztán ezek a boosterek rendkívül értékesnek számítanak. Nemcsak azért, mert igazán sok időt spórolnak meg, hanem azért is, mert a Frontline mód csak korlátozott ideig elérhető, és ha le vagytok maradva, akkor ezek a boosterek számítanak az egyetlen lehetőségnek, hogy időben elérjétek a célt.

Ti be fogtok ruházni az aranyért vásárolható csomagra, vagy beéritek a free-to-play ajánlattal?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.