Egész héten kvalizik a Budapest Five - Ma este 7 órától várunk benneteket Twitch-en!

Egész héten kvalizik a Budapest Five - Ma este 7 órától várunk benneteket Twitch-en!

Bejelentették az ECS 8. szezonját és vele az első selejtezőket.

Nyakunkon a berlini StarLadder Major. A héten valószínűleg megismerjük majd a matricákat és az új Viewer Pass-t, jövőhéten pedig már kezdődnek is majd az első meccsek. Az élet viszont nem áll meg  a legnagyobb csapatok küzdelme alatt sem, a CS:GO világ máris készülődik az őszi szezonra, többek között az ECS 8. felvonására.

Tavasszal az EPL-hez hasonlóan az ECS is megújult, így most is hetedik szezon során már megszokott mederben folynak majd a küzdelmek, azaz heti lebontásban játszanak majd a csapatok és egy ötös akár több héten keresztül is próbálkozhat a döntőbejutással.

A nyílt selejtezők dátumait is kitűzték már, az első európai felvonás ma este veszi majd kezdetét, ahol persze most sem maradunk magyar érdekeltség nélkül. Ahogy azt már talán megszokhattátok, mi most is a Budapest Five csapatát fogjuk követni, akikre maximum 3 db Bo1-es meccs vár majd az este.

Egyetlen, a legerősebb csapat jut majd tovább a Challenger Kupára, lehetősége pedig bőven lesz gabessonéknak, hiszen egész héten zajlanak majd a selejtezők. Ha pedig az ECS nem lenne elég, akkor vasárnap már az ESEA Proving Grounds is elkezdődik majd, ahol nem csak a BP5, de a GAMERZONE is megküzd majd az 5 ezer dolláros összdíjazás legnagyobb szeletéért.

Ma az este 7 órát érdemes bevésnetek a naptárba, a helyszín pedig a már sokatoknak ismerős Budapest Five Twitch csatorna lesz!

Nézd meg BudapestFive élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!