Hirdetés

Várhatóan más napra tolódik a Fortnite v10.10-es frissítése, íme amit magával hozhat

Heldeus | 19/08/13 14:45
Cikk mentése

Az Epic Games a v10.10-es frissítést bejelentette a mai napra, ám az késik.

Hirdetés

Tegnap este, ahogyan azt már megszokhattuk az Epic Games bejelentette a következő patch érkezését, melynek a szintén jól ismert délelőtt 10 órát tűzték ki célul. Néhány órával később azonban jött a hír, hogy egy nem várt hiba miatt a frissítést egyelőre ismeretlen időre eltolják, a pontos időpontról tájékoztatnak, hogyha tudnak valamit.

A hivatalos francia Fortnite Twitteren viszont már arról írnak, hogy a patch biztosan nem jön meg ma, így aki várta, az inkább holnapra, vagy holnaputánra számítson.

Mit hozhat a frissítés?

Természetesen lesznek ugyanúgy új Item Shop skinek, ezek mellett azonban talán kaphatunk további információkat a nemrég felmerült Starter Pack, a Red Strike Pack érkezéséről is.

Mega Mall átalakulhat

Az öregnek csöppet sem nevezhető Mega Mall hasonló sorsra juthat, mint Neo Tilted, ugyanis a közepén megjelent, sőt már be is kapcsolt egy ugyanolyan Rift Beacon, amely Tilted Town megjelenését okozta. A Tiltedes rifthez hasonló portál már Mega Mall felett is alakul.

Új fegyver/tárgy

Az Epic Games jó szokásával ellentétben egyelőre nem jelentett be semmilyen új érkező tárgyat/fejlesztést, és jelenleg még erőteljes leak sem található ilyen dologról, ám ez nem jelenti azt, hogy ne kapnánk-e valami új kiegészítőt. Emlékezzünk csak vissza arra, amikor bejöttek a Hotspot zónák.

Amennyiben újabb információ érkezik a frissítéssel kapcsolatban, cikkünket frissítjük.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?