Az Epic Games szobrot állított a Fortnite első Solo világbajnokának és Kevinnek

Fortnite - Bugha neve mostantól a játék részét képezi.

A mai napon befutott a Fortnite v10.10-es frissítése, ami számos térkép változást hozott el nekünk. Mega Mall eltűnt, helyére ismét Retail Row került, ám a történetbe került egy érdekes csavar, ugyanis nemcsak a város tért vissza, szörnyeket is találunk a területén. Elsőre ez egy egész élhető kompromisszumnak hangzik, meglátjuk, hogy mennyire válik be.

Voltak azonban más, apróbb térkép változások is, kettő például kifejezetten szívet melengetőre sikerült. A Fortnite világbajnoksága nemrég ért véget, amit igen nagy fölénnyel nyert meg az ifjú játékos, Bugha, aki azóta igazi sztár lett Amerikában, még a Jimmy Fallon show-ba is meghívták.

Az Epic most azonban más módon is megemlékezett a teljesítményéről, Lucky Landing területén, a színes lombú fa alatt szobrot állítottak neki.

A szobor természetesen szétcsapható, a kupa fémet, a talapzat téglát ad.

A másik érdekes pályaváltoztatás egy újabb szobor, de azt Kevin a kocka kapta, aki az ötödik szezon során végigmászott a térképen, illetve a hatodik szezonban kitépte a helyéről Loot Lake szigetházát, ezzel formálva át a tó képét.

A közösség egyfajta különleges rajongást mutatott a kockáért, rengetegen úgy kezelték, mintha egy érző lény lenne, de lássuk be, valahol talán az is volt, hiszen nem nagyon szerette, ha piszkálták. A saját védelmi mechanizmusa rengeteg vidám és keserves pillanatot okozott a közösségnek, de összességében talán mindenki mosolyogva tekint vissza erre a mai napig rejtélyes, óriás teremtésre.

Hogy a Duo világbajnokok, Nyhrox és Aqua is kapnak-e egy szobrot, azt egyelőre nem tudni.

UPDATE:

 A Duo páros is kapott szobrot, Happy Hamlet területén felkereshetitek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!