Egyre több jel mutat egy új Operation felé - Vajon megkapjuk-e az új Cache mellé?

Egyre több jel mutat egy új Operation felé - Vajon megkapjuk-e az új Cache mellé?

Az új Cache mellé meglepetés is jár majd New Yorkban? 

Sajnos legutóbbi tippünk nem jött be, a Major kezdetével már biztosan nem fogunk új Operationt kapni. Persze a Viewer Pass-t megkaptuk, így biztosan nem fogunk unatkozni a Major alatt sem, de egy új Operation azért szinte minden szívét megdobogtatná.

Szerencsére a remény még mindig él, újabb nyomok kerültek elő a fájlok közül. Redditre került fel egy kép, ami 54 db küldetés kódsorát mutatja meg nekünk, pontosan olyan kódokat, mint amilyenek az Operation Hydra küldetéseié is voltak, csak persze más sorszámmal. Az biztos, hogy nem a Viewer Pass-hoz kapcsolódnak ezek a küldetések, hiszen sem számukban, sem kódjuk nem egyeznek meg. 
Ahogy az esetek nagy többségében, úgy most is két lehetőség áll előttünk. Vagy hoax, azaz kitaláció az egész, vagy pedig lassan, de biztosan tényleg egy új, immár több, mint két éve várt Operation van születőben. Utóbbi esetben könnyen lehet, hogy a szeptember végén kezdődő, az új Cache-t is bemutató ESL One: New York egy új Operationt is hoz majd magával.

Gyanítom sokan vannak azok, akik az eddigi utolsó Operation után kezdték el a játékot. Nekik annyit kell tudni, hogy az Operationök egyfajta DLC-k voltak a CS:GO-hoz, új skinek, új pályák és játékmódokat kaptunk velük. És persze hetekig is kitartottak, hiszen a Majorhöz hasonlóan, minden Operation különböző kampányokat és feladatokat hozott magával.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!