Veszélyben a NiP – kihagyhatják az EPL tizedik szezonját?

Veszélyben a NiP – kihagyhatják az EPL tizedik szezonját?

A Turkey5 csapatát könnyen verték, a Heretics azonban megálljt parancsolt a svédeknek.

Augusztus 15 és 16-a között rendezik az ESL Pro League előosztályozó kupáit mind az európai, mind az amerikai régióban. Előbbi résztvevői között többek között ott van, a korábban GAMERZONE csapata ellen is pályára lépő Turkey5, a bolgár Windigo, a francia Heretics, illetve a világranglista 11-ik Ninjas in Pyjamas svéd ötöse is.

A teljes Pre-Relegation kupa végső győztese lesz ott majd az EPL Season 10 versenyén, a második és harmadik helyezett az osztályozó kupán próbálkozhat majd ismételten, míg a legutolsó visszaesik az ESEA MDL 32-ik szezonjába, ez a csapat pedig a Turkey5 lett, hiszen ők a nyitómérkőzésükön a NiP-től kaptak ki 2-0-ra, később pedig a Windigo ejtette ki a török többségű csapatot egy 2-1-es győzelemmel. 

Ninjas in Pyjamas brutálisan kezdte meg szereplését ezen a kupán, hiszen a Turkey5-nak csupán négy darab kört engedtek, hiszen mind Dust 2-n, mind pedig Nuke-on egy 13-2-es félidőt követően 16-2-re tudott nyerni a svéd ötös.

A felső ági döntőben viszont az a Heretics fogott ki rajtuk, akik a Windigo-t 2-1-re verték nyitómérkőzésükön, lendületük pedig nem apadt. Inferno-n egy igen szoros küzdelemben a franciák jöttek ki győztesként 16-14-es végeredménnyel, igaz, ezt a pályát ők választották a vétó során. A svédek által választott Overpass-on egy 16-6-os sikernek köszönhetően hamar kiegyenlítettek a BO3 széria során, a mindent eldöntő Dust 2-n viszont hiába nyerte meg a NiP az első félidőt 8-7-re, a Heretics egy sokkal jobb terror oldalt produkálván 16-12-re megnyerte a harmadik pályát, így ők várják ellenfelüket a nagy döntőben, ami még simán lehet még egyszer a svéd csapat, ugyanis ha megverik a Windigo-t, akkor újból a francia többségű csapat ellen küzdhetnek meg az EPL-be jutásért, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a felső ágról érkezés miatt a Heretics 1-0-ás előnnyel kezdi majd meg a BO5 döntőt.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!