Az Epic Games statisztikai adatokkal reagált a #RemoveTheMech kampányra

Az Epic Games statisztikai adatokkal reagált a #RemoveTheMech kampányra

Fortnite - Ezek alapján átlagosan maximum hat gyilkosság kötődik a B.R.U.T.E.-okhoz egy meccsben.

A Fortnite tizedik szezonja nagy port kavart, ám csöppet sem a felvonás témája, vagy a Battle Pass tartalma miatt, a feszültséget az óriás harci robotok generálták, akik pillanatok alatt képesek lerombolni bármilyen várat, és vele együtt a benne tartózkodó játékosokat is. A közösség nerfért kiáltott, és bár az Epic megadta, nem abban a formában, ahogyan azt a játékosok szerették volna.

A felhasználók sebzésből, muníció mennyiségből akartak kevesebbet, az Epic viszont a robot előfordulási arányait vette célba a kompetitív módokban. Tény, ami tény, a robotok száma drasztikusan lecsökkent, ám ettől még ugyanolyan erősek maradtak, ezen a rájuk szerelt lézer, ami mutatja, hogy hova céloz éppen a kezelője se segített sokat.

Az Epic Games szerint viszont a B.R.U.T.E.-ok helyzete nem érdemel több szót, megosztottak egy statisztikát ami megmutatja, hogy átlagosan hány gyilkosság történik a különféle módokban a robotok által.

Darabszám szerint:

Százalék szerint:

Ezek alapján a robotok általi elhalálozások száma átlagosan a sima duó módban a legmagasabb, míg a kompetitív módokban (ahol ugyebár kevesebb van belőlük) alig 1-2 gyilkossághoz járulnak hozzá.

Az Epic Games hozzátette, hogy továbbra is hisznek a váratlan újítások erejében, és arra törekednek, hogy minden játékosnak megfelelő szórakozást nyújtsanak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!