Las Vegas után Bukarestben is ott lesz CheeseHead, mutatjuk a nyerő deckeket!

Las Vegas után Bukarestben is ott lesz CheeseHead, mutatjuk a nyerő deckeket!

Az MNEB alapszakaszának győztese kiharcolta a továbbjutást, így CheeseHeaddel találkozhatunk a bukarest Masters Tour versenyen.

Javában pörögnek a Masters Tour Bucharest selejtezői, ahol több magyar nevét is olvashatjuk az indulók között. PenhaDani négy napja kvalizott a döntőbe, azonban nem kellett sokat várni, hogy egy másik magyar profi csatlakozzon hozzá. CheeseHead a One Piece eSports színeiben már megjárta a las vegasi versenyt és egy újabb kiváló teljesítménnyel kivívta magának a jogot, hogy az október 18-án kezdődő bukaresti tornán is képviselje csapatát és Magyarországot. Mutatjuk a paklikat, amivel az MNEB alapszakaszának győztese megmérkőzött a 91. Masters Qualifier Bucharest selejtezőn!

CheeseHead Masters Qualifier Bucharest #91 Midrange Hunter

Primary deck kód: AAECAR8ClwibhQMOqAK1A94EuwXFCNsJgQr27ALJ+AKghQOkiAP5lgOenQPkpAMA

Secondary deck kód: AAECAR8E3gTbCZuFA+WkAw2oArUDuwXFCO0JgQr27ALJ+AKghQOkiAPmlgP5lgOenQMA

Tertiary deck kód: AAECAR8ExwOY8AKbhQP5lgMNqAK1A94ElwjFCNsJ9uwCyfgCoIUDpIgDnp0Dx50D5KQDAA==

A rengeteg Mage és Priest között elvesznek a Hunterek, pedig van bennük erő. A Midrange Hunter már évek óta stabilan ott van a legjobbak között, legyen szó Ranked meccsekről, vagy versenykörülményekről. CheeseHead egy olyan változatot rakott össze, amiben mindössze két új Saviors of Uldum lap szerepel. A Desert Spear kifejezetten jól teljesít Aggro ellen, ahogy a Vicious Scalehide + Dire Frenzyvel sem tudnak mit csinálni a gyors deckek. A Secondary verziót kifejezetten Warriorok ellen álmodta meg CheeseHead, azonban a sors furcsa fintora, hogy az egész selejtezőn nem találkozott egy Warrival sem. Garrosh helyett a mirror meccseken volt nagy segítségére a két Marked Shot és a két Highmane. A Tertiary célpontja a Rogue és Shaman paklik voltak, amíg az első a Priesteket és Mage-eket kényszerítette feladásra.

Az egész mezőnyben CheeseHead jutott a legtovább a Hunterrel, ami nem kis teljesítmény egy olyan metában, ahol a Mage és Priest körül forog minden. Elárulta nekünk CheeseHead, hogy azért döntött a Hunter mellett, mivel nem volt más kész paklija az ázsiai szerveren. Ha az összes versenypakli közül most kéne választania a magyar kártyásnak, akkor a Combo Priesttel vágna bele egy újabb kvalifikációs versenybe. Október 18. és 20. között két magyarért már lehet szorítani, azonban a többiek előtt is még ott a lehetőség, hogy kijussanak a bukaresti tornára.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!