Hirdetés

Legjobb deckek Rank 5 alatt: Control, Aggro és Combo változat is szerepel a listán!

Csak a Warrior delegált két verziót a legjobb ötös közé.

Hirdetés

A Saviors of Uldum elmúlt hetének legerősebb öt deckjét mutatjuk meg. A Control, az Aggro és a Combo verziók szerelmesei is megtalálhatják az igazit, amivel a Standard Ranked mérkőzéseken csak úgy záporoznak a győzelmek. Rank 5 alatt, 3,48 millió mérkőzés statisztikái alapján készült el az alábbi lista, így elég jó kiindulási pontként szolgálhat, ha elakadnánk a Legend felé vezető úton!

5. Aggro Warrior - 56,1 %-os winrate

Deck kód: AAECAQcCrwSftwMOFhydArAC/wOOBZYG1Aid8AKz/AKfoQP0pwP1qAPcqQMA

A Control és a Bomb Warrioron túl is van élet. Az Aggro változatban meg kell szerezni a játék elején az asztalt, majd lehet mindent arcra húzni. A Leeroy Jenkins + Inner Rage + Bloodsworn Mercenary kombóval 8 manáért tudunk 16-ot sebezni kézből, amivel elég gyorsan pontot tehetünk a meccsek végére.

4. Tempo Rogue - 56,8 %-os winrate

Deck kód: AAECAaIHBrIC7QLIA68E5/oC/KMDDLQBywPNA9QF7gaIB90I7/ECj5cDiZsD/6UD9acDAA==

A Rise of Shadows Tempo Rogue-jához nagyon hasonló a fenti változat, amiben a Hooked Scimitar, a Pharaoh Cat és Zephrys képviseli az új kiegészítőt. Kérdezhetnétek, hogy minek bele Zephrys, amikor csomó duplikáció van a pakliban? Egyszerű a válasz. Myra's Unstable Element felhúzza a decket, így Zephrys azonnal aktiválható. Utána csak elő kell készíteni a terepet egy Fireballnak, Pyroblastnek, vagy más kivégző varázslatnak. Zephrys jó és megéri az árát, érdemes legyártani, mivel más paklikban is kötelező elem.

3. Control Warrior - 57,4 %-os winrate

Deck kód: AAECAQcIS5L4Ao77AqCAA4adA6ikA/KoA5+3AwuiBP8HnfACm/MCg/sCnvsCs/wCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA== 

Nemrég összegyűjtöttünk három decket, amikkel elverhető a Control Warrior. Garrosh leglassabb változatával nehéz kifogni rossz szériákat, annyira egyben van a pakli. Ameddig Dr. Boom, Mad Genius a Standard meta része lesz, addig a Control Warriorral is számolni kell  a legjobb változatok között.

2. Control Mage - 57,7 %-os winrate

Deck kód: AAECAf0EBsUEuAju9gLG+AKggAOKngMMigGcAskDqwTLBJYF4Qf7DL7sAsP4AoOWA5+bAwA=

Nem Highlander és nem is Big Spell. Freeze, vagy Control paklinak nevezhető a fenti Mage, amiben a dupla Giant és a Conjurer's Calling mellett visszatért az Astromancer is. Pontosan nulla darab új lap szerepel benne, ennek ellenére Rank 5 alatt ez most a második legerősebb deck.

1. Combo Priest - 58,0 %-os winrate

Deck kód: AAECAa0GAqUJqaUDDvgC5QT2B9UI0QrSCvIM9wz7DOX3Aq+lA9KlA9OlA4SoAwA=

Nagyon nehéz jól játszani a Combo Priestet, mivel minden ellenfél ellen meg kell találni azokat az útvonalakat, amivel megszerezhető a győzelem. Néha a Lightwardent érdemes buffolni, máskor a High Priest Amettre kell építkezni. Olyan is előfordulhat, hogy csak egy jó Northshire Cleric kör kell és azonnal feladja az ellenfél a mérkőzést. RDU, BoarControl és más top Legend játékosok is pörgetik a paklit, ha szeretnétek megtanulni, hogyan is kell tökéletesen játszani, akkor érdemes szétnézni Twitchen.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés