Legjobb deckek Rank 5 alatt: Control, Aggro és Combo változat is szerepel a listán!

Legjobb deckek Rank 5 alatt: Control, Aggro és Combo változat is szerepel a listán!

Csak a Warrior delegált két verziót a legjobb ötös közé.

A Saviors of Uldum elmúlt hetének legerősebb öt deckjét mutatjuk meg. A Control, az Aggro és a Combo verziók szerelmesei is megtalálhatják az igazit, amivel a Standard Ranked mérkőzéseken csak úgy záporoznak a győzelmek. Rank 5 alatt, 3,48 millió mérkőzés statisztikái alapján készült el az alábbi lista, így elég jó kiindulási pontként szolgálhat, ha elakadnánk a Legend felé vezető úton!

5. Aggro Warrior - 56,1 %-os winrate

Deck kód: AAECAQcCrwSftwMOFhydArAC/wOOBZYG1Aid8AKz/AKfoQP0pwP1qAPcqQMA

A Control és a Bomb Warrioron túl is van élet. Az Aggro változatban meg kell szerezni a játék elején az asztalt, majd lehet mindent arcra húzni. A Leeroy Jenkins + Inner Rage + Bloodsworn Mercenary kombóval 8 manáért tudunk 16-ot sebezni kézből, amivel elég gyorsan pontot tehetünk a meccsek végére.

4. Tempo Rogue - 56,8 %-os winrate

Deck kód: AAECAaIHBrIC7QLIA68E5/oC/KMDDLQBywPNA9QF7gaIB90I7/ECj5cDiZsD/6UD9acDAA==

A Rise of Shadows Tempo Rogue-jához nagyon hasonló a fenti változat, amiben a Hooked Scimitar, a Pharaoh Cat és Zephrys képviseli az új kiegészítőt. Kérdezhetnétek, hogy minek bele Zephrys, amikor csomó duplikáció van a pakliban? Egyszerű a válasz. Myra's Unstable Element felhúzza a decket, így Zephrys azonnal aktiválható. Utána csak elő kell készíteni a terepet egy Fireballnak, Pyroblastnek, vagy más kivégző varázslatnak. Zephrys jó és megéri az árát, érdemes legyártani, mivel más paklikban is kötelező elem.

3. Control Warrior - 57,4 %-os winrate

Deck kód: AAECAQcIS5L4Ao77AqCAA4adA6ikA/KoA5+3AwuiBP8HnfACm/MCg/sCnvsCs/wCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA== 

Nemrég összegyűjtöttünk három decket, amikkel elverhető a Control Warrior. Garrosh leglassabb változatával nehéz kifogni rossz szériákat, annyira egyben van a pakli. Ameddig Dr. Boom, Mad Genius a Standard meta része lesz, addig a Control Warriorral is számolni kell  a legjobb változatok között.

2. Control Mage - 57,7 %-os winrate

Deck kód: AAECAf0EBsUEuAju9gLG+AKggAOKngMMigGcAskDqwTLBJYF4Qf7DL7sAsP4AoOWA5+bAwA=

Nem Highlander és nem is Big Spell. Freeze, vagy Control paklinak nevezhető a fenti Mage, amiben a dupla Giant és a Conjurer's Calling mellett visszatért az Astromancer is. Pontosan nulla darab új lap szerepel benne, ennek ellenére Rank 5 alatt ez most a második legerősebb deck.

1. Combo Priest - 58,0 %-os winrate

Deck kód: AAECAa0GAqUJqaUDDvgC5QT2B9UI0QrSCvIM9wz7DOX3Aq+lA9KlA9OlA4SoAwA=

Nagyon nehéz jól játszani a Combo Priestet, mivel minden ellenfél ellen meg kell találni azokat az útvonalakat, amivel megszerezhető a győzelem. Néha a Lightwardent érdemes buffolni, máskor a High Priest Amettre kell építkezni. Olyan is előfordulhat, hogy csak egy jó Northshire Cleric kör kell és azonnal feladja az ellenfél a mérkőzést. RDU, BoarControl és más top Legend játékosok is pörgetik a paklit, ha szeretnétek megtanulni, hogyan is kell tökéletesen játszani, akkor érdemes szétnézni Twitchen.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!